Веселин Плачков разкри тежестта на своя живот!

0
385

Веселин Плачков е имал доста труден старт в професията, но тя е била неговата мечта и вече я осъществи!

Днес Веселин Плачков е звезда и дори вече е в къщата на „ВИП Брадър“. Това е резултат от неговия упорит труд през годините, защото никак не му е било лесно да стигне дотук.

Веселин Плачков
Веселин Плачков разкри тежкото си минало

Във визитката си за риалити шоуто Веско сподели, че за да си позволи да бъде актьор в България, е трябвало паралелно да работи и друго. Той е бил готвач, строител и охранител на парк, преди да му изгрее звездата като актьор.

А тя му изгря с филма „Дякон Левски“, където игра самия Васил Левски. От този момент нататък започнаха да го търсят за много роли.

Вече не се налага да работи и друго, докато практикува актьорската професия. Все пак обаче парите при него явно винаги не стигат, защото иначе едва ли би влязъл във „ВИП Брадър“.



Веселин Плачков в момента чака своето второ дете. То е от певицата Мариана Попова, която трябва да роди след само десетина дни.

За да влезе в шоуто точно сега, Веско трябва да е доста закъсал за пари. Едва ли има друга причина, която да му попречи да види дъщеря си в първите два месеца от живота й.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.