Аспекти и възможности за 8 октомври

0
279

Новата седмица започва на 8 октомври и приключва на 14 октомври. Началото на новата седмица е важно за реализацията на останали дни

Според нумерологията числото 8 е свързано с волята и със силния характер.

8 октомври
8 октомври поставя началото на една прекрасна нова седмица

На 8 октомври е важно да направите анализ на живота, работата, образованието и всички останали аспекти на своя живот.

След това направете план за действие и реализация. Когато сте постигнали това, вложете своята воля, сила на характера и енергия, за да ги реализирате.

Числото 8 носи мъдрост, прозорливост, но също така практични подходи при вземане на всякакви решения.



Единственото нещо, с което трябва да се съобразите е ретроградна Венера, която настъпи на 5 октомври.

Тя оказва влияние върху любовта, емоциите, бизнеса, придобивките.

Това означава, че през настоящата седмица не трябва се впускате в онези предизвикателства, които са напълно нови за вас. Тези, които ще се случат за първи път през тази седмица. Например, срещате напълно нов човек, влюбвате се в него и незабавно искате двамата да създадете семейство. Или срещате нови хора, които ви предлагат да смените своята работа сега; да започнете нов бизнес или друго начинание. Сега ви се явява за първи път възможност да продавате или да правите крупни покупки (жилище, лек автомобил).

Точно защото те са нови, вие не ги познавате в дълбочина. Заради действието на ретроградната Венера е възможно да си изградите неправилна и подвеждаща представа за хора, ситуации, събития. След време това, което сега ви се е сторило добро, може да се окаже неподходящо. И ще съжалявате.

Новите неща оставете да отлежават известно време. Вие се фокусирайте върху онова, което добре познавате. Онова, което сте обмисляли да промените преди време, защото вече имате своя ясна визия какви резултати бихте желали да постигнете.

Ако се съобразите с тези аспекти, вашата седмица ще бъде прекрасна, успешна и удовлетворяваща!

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.