„ВИП Брадър“ масово е гледан от цигани

0
525

Много цигани гледат „ВИП Брадър“!

Масова циганизация е настъпила сред зрителите на „ВИП Брадър„. Това стана ясно по време на снощния епизод на шоуто, в който съквартирантите се свързаха със своите фенове.

ВИП Брадър 2018
„ВИП Брадър“ се гледа масово от цигани

Доста от тях се оказаха от ромски произход. Продуцентите едва ли нарочно са подбрали такива зрители, което означава, че най-вероятно риалити форматът се гледа основно от цигани.

Това може да се обясни и от факта, че в настоящия сезон имаше участник от такъв етнос. Това беше певицата Диона, която призна в Къщата, че майка й е циганка и е с турско име.

Ромите са известни с ниската си култура и образованост. Това обяснява и защо гледат „ВИП Брадър“, където самите участници не знаят елементарни неща.



Най-потресаващи се оказаха „знанията“ на Лора Караджова, която не успя да отговори на нито един въпрос от 4 клас. Певицата стана за смях, смятайки, че Слънцето е планета, незнаейки таблицата за умножение и дори възкресявайки Тодор Живков.

Дори известен журналист като Мира Добрева лъсна с потресаващи грешки. Тя не успя да даде определение за подлог и сказуемо, а защитата на Търново през 14 век смяташе, че я е водил ген. Гурко, който е част от Руско-турската Освободителна война 5 века по-късно.

Имайки всичко това предвид, може би не е чудно, че „ВИП Брадър“ се гледа предимно от цигани.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.