Наско Колев печели „ВИП Брадър“

0
505

Наско Колев ще бъде новият шампион на „ВИП Брадър“

Риалити шоуто „ВИП Брадър“ е към края си. Финалът е в петък вечер, а главен фаворит в него се оказа изведнъж рапърът Наско Колев.

Наско Колев
Наско Колев ще спечели Брадъра

Студентът по медицина ще спечели надпреварата, сочат всички слухове. Продуцентите искали да дадат титлата на човек, който не е влизал в особено големи скандали, но е участвал достатъчно в живота в Къщата.

Атанас Колев е точно такъв. Той не обижда останалите с квалификации за тях, не участва в скандали, но винаги отстоява позицията си и в последните седмици участието му се видя ясно.

Освен всичко друго 21-годишният варненец е и много харесван навън. Гласуващите със смс-и са предимно тийнейджъри и деца, а Наско е голям хит сред тях още от времето си в „Х Фактор“.



Интересното е, че голямата конкуренция на рапъра ще бъде в лицето на най-близките му хора вътре – Стефан Николов и Папи Ханс. Все пак обаче Наско Колев е едни гърди напред и се очаква именно той да спечели.

Самият рапър много искал победата, тъй като е тренирал дълго време баскетбол и носи в себе си състезателен дух. Когато Жана Бергендорф му отне победата в „Х Фактор“, не му станало никак приятно и се зарекъл вече винаги да е първи в своите начинания.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.