Миро шокира всички: Не искам деца от жена си! (Виж причината)

0
489

Миро изненада и най-големите си почитатели!

Мирослав Костадинов, когото всички познават като просто Миро, не мисли изобщо за деца. Той го призна пред Галя Щърбева, с което шокира мнозина, видя Topactualno.com.

Причината Каризмата да е на 40 г., а да не иска наследници, е в работата му. Миро призна, че не си представя живота с музика и деца едновременно. Просто няма как да стане в неговите очи.

Галя, която също роди в един по-късен етап, когато вече беше натрупала опит в телевизията, се опита да убеди своя гост, че няма лошо всичко да върви ръка за ръка, но той не възприе тази идея.

Миро не мисли за деца с Ели
Миро не мисли за деца с Ели

Миро не изключва напълно възможността да има деца един ден, но не и сега. Странното обаче е, че и той, и жена му вече не са никак млади и ако още малко почакат, може и да не успеят да създадат свой наследник.



Припомняме, че Мирослав и Елица се венчаха преди почти два месеца. Тяхната връзка датира от 10 години, но едва сега се решиха на сватба.

Всъщност певецът не е предложил брак на избраницата си по някакъв романтичен начин. Просто един ден решил да предприеме тази стъпка, тъй като биологичният му часовник вече тиктакал.

Интересното е, че двойката е напълно законно женена само в Гърция. Сватбата им беше на о. Корфу, а гостите са били около 100.

За да станат брачна двойка и пред българския закон, те ще трябва да подадат съответните молби в родния ни съд. Нещо, което Миро се зарича да направи час по-скоро.

За да се ожени за Ели, той е трябвало да бъде кръстен. Въпреки че е набожен от години, Каризмата не е бил минал през това като бебе, понеже родителите му са атеисти.

Сега обаче Миро вече е пълноправен православен християнин, каквато е и новата му съпруга. Двамата се заричат да остареят заедно и дано стане така.

Влюбените все още живеят поотделно, но обмислят как да решат този проблем. Тя върти много успешен бизнес в Лондон, а той пък е звезда в България.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.