Горко на жените!(Това са най-ужасните съпрузи от тези зодии-част 1)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Жените са истински нещастници, ако имат съпрузи от тези зодии

Жените и мъжете са различни и се впечатляват от различни неща. Това, което дразни мъжа не прави никакво впечатление на дамите.

И обратното, твърдят психолозите.

Двата пола се различават по психика, колкото и да се говори за еманципация.

Има обаче мъже с толкова ужасни характери, че дори и най-милите съпруги ронят сълзи заради сприхавия им характер или липсата на такт.

жените

Тежко на жените, ако имате мъже от тези зодии

Това са петте най-ужасни мъжки зодии, които жените трябва да избягват.

Царят на трудните характери е Скорпиона. Те не искат и не се съобразяват с никого. Жестоки думи, свръх его, нито грам отстъпване от позициите си. Скорпионите са ревниви, обсебващи, безпощадни.

Измислят провинения и изпитват удоволствие да наказват партньора си. За тях хората в повечето случаи са вещи. Оцеляваш единствено, ако преглъщаш и се съгласяваш с всичко, което искат.

Връзка с такъв човек ти носи емоционални щети за цял живот, категорични са експертите.

Друг мъж с ужасен характер са мъжете от зодия Овен. Те са импулсивни, безпардонни и конфликтни. Не мисли за последиците, може да изстреля много думи в минута и да те срине психически.

Той винаги е прав, а другите не са го разбрали или грешат.

Освен това изискват много от всеки и всичко. Често проявява егоизъм, но не си го признава. Не признава и грешките си, но търси друг начин да се извини.

Но по негов тертип. Но никога не говори за проблема.

С Овена е много трудно да се разбереш. Но дори и да си успял мирът продължава за много кратко. След това отново атакува с рогата. За търсене на неговата истина, която е различна от тази на неговата половинка.

Мъжът Козирог е много независим. Той е смел и отстоява мнението си докрай. Изобщо не се притеснява, дори да тръгне срещу всички.

Действа с твърда ръка и продължава само напред. Инати са големи и трудно правят това, което не искат.

Трудно се комуникира с представител на зодия Козирог. Защото те презират всички хора и говорят с тях или по задължение, или от скука.

Работохолици са, което още повече усложнява съжителството с тях.

Други ужасни характери са мъжете Риби. Те са особени, със силно развита интуиция, но често изпадат в дребнавост и мрънкат. Много често са и твърде мнителни и тя става ръководната им черта в характера. Бунтари са и ако една жена се опита да ги опровергае, може да ги загуби като партньори.

Мъжът Риба или приема една жена без резерви или категорично я отхвърля. Трудно се създава с тях само приятелство. Ако искате да задържите такъв мъж не му правете забележка за хаоса, който създава наоколо. Рибите мразят да дават пари на жените си.

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар