Горко на жените!(Това са най-ужасните съпрузи от тези зодии-част 1)

0
231

Жените са истински нещастници, ако имат съпрузи от тези зодии

Жените и мъжете са различни и се впечатляват от различни неща. Това, което дразни мъжа не прави никакво впечатление на дамите.

И обратното, твърдят психолозите.

Двата пола се различават по психика, колкото и да се говори за еманципация.

Има обаче мъже с толкова ужасни характери, че дори и най-милите съпруги ронят сълзи заради сприхавия им характер или липсата на такт.



жените
Тежко на жените, ако имате мъже от тези зодии

Това са петте най-ужасни мъжки зодии, които жените трябва да избягват.

Царят на трудните характери е Скорпиона. Те не искат и не се съобразяват с никого. Жестоки думи, свръх его, нито грам отстъпване от позициите си. Скорпионите са ревниви, обсебващи, безпощадни.

Измислят провинения и изпитват удоволствие да наказват партньора си. За тях хората в повечето случаи са вещи. Оцеляваш единствено, ако преглъщаш и се съгласяваш с всичко, което искат.

Връзка с такъв човек ти носи емоционални щети за цял живот, категорични са експертите.

Друг мъж с ужасен характер са мъжете от зодия Овен. Те са импулсивни, безпардонни и конфликтни. Не мисли за последиците, може да изстреля много думи в минута и да те срине психически.

Той винаги е прав, а другите не са го разбрали или грешат.

Освен това изискват много от всеки и всичко. Често проявява егоизъм, но не си го признава. Не признава и грешките си, но търси друг начин да се извини.

Но по негов тертип. Но никога не говори за проблема.

С Овена е много трудно да се разбереш. Но дори и да си успял мирът продължава за много кратко. След това отново атакува с рогата. За търсене на неговата истина, която е различна от тази на неговата половинка.

Мъжът Козирог е много независим. Той е смел и отстоява мнението си докрай. Изобщо не се притеснява, дори да тръгне срещу всички.

Действа с твърда ръка и продължава само напред. Инати са големи и трудно правят това, което не искат.

Трудно се комуникира с представител на зодия Козирог. Защото те презират всички хора и говорят с тях или по задължение, или от скука.

Работохолици са, което още повече усложнява съжителството с тях.

Други ужасни характери са мъжете Риби. Те са особени, със силно развита интуиция, но често изпадат в дребнавост и мрънкат. Много често са и твърде мнителни и тя става ръководната им черта в характера. Бунтари са и ако една жена се опита да ги опровергае, може да ги загуби като партньори.

Мъжът Риба или приема една жена без резерви или категорично я отхвърля. Трудно се създава с тях само приятелство. Ако искате да задържите такъв мъж не му правете забележка за хаоса, който създава наоколо. Рибите мразят да дават пари на жените си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.