Ексклузивно интервю с Кейт Торвалдсен за преживяванията й с НЛО (+видео)

0
578

Кейт Торвалдсен е от Норвегия. Тя беше в Хасково, за да участва в Световната научна конференция за извънземните. Преживяванията й с НЛО са уникални

Световната конференция беше организирана от проф. Лъчезар Филипов.

Кейт НЛО извънземни
Кейт от Норвегия имала най-малко 3 срещи с НЛО

Etv Haskovo Novini беше единствената медия, която получи изключителните права да я отрази.

В предаването „Без формат“ на Etv Haskovo Novini гостува Кейт Торвалдсен. Тя разказва за първи път за българските зрители за своите няколко срещи с извънземните.

Първата среща на Кейт била на 3 годинки. След това на 10 и накрая на 28. Тя смята, че може да е имала и други срещи, но не ги е осъзнала.



Бабата на Кейт виждала малки сиви човечета. Нейната майка също. Тя е третата в семейството с такива способности.

Затова Кейт получава пълната подкрепа на своето семейство.

При първата среща тя била на 3 годинки и вечерта седяла в кошарата. Не й се спяло. През стената влязло сиво човече. Кейт осъзнала, че се разбират без думи. Човечето искало да разбере дали се чувства добре. След това си тръгнало. Вън го чакало още едно сиво човече.

На 10 години била отведена от извънземни на техен кораб вечерта. На сутринта се събудила  в леглото си. Под хипноза видяла какво е преживяла. Имала поставени импланти в носа.

На 28 години са поставени импланти по цялото й тяло.  Лекар рентгенолог й направил снимки и там се виждали като малки точки.

Кейт Торвалдсен се интересува от квантова механика и пише книги. Информацията, която използва я получава директно от матрицата.

Тя казва, че ние приемаме живота прекалено елементарно. Когато се научим да го виждаме в истинската му същност, ще разберем, че той е едно чудо.

Хората по принцип виждат едно дърво. Но не могат да видят по какъв начин през него преминават живителните му сокове и енергии.

Човекът на бъдещето не трябва да забравя, че ние хората не сме по-велики от останалите обитатели на Земята. Всички ние трябва да съжителстваме хармонично.

Още невероятно интересни факти ще научите от самата Кейт Торвалдсен от видеото долу.

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.