Ексклузивно интервю с капитан Салас от ВВС (САЩ) за срещата с НЛО (+видео)

0
353

За първи път пред българската публика капитан Салас говори за срещаjd с НЛО. Записаното видео е ексклузивно

В поредицата без „Без формат“ гостува капитан Салас.

капитан Салас
Капитан Салас в предаването „Без формат“

Той пристигна специално в Хасково, за да участва в световната научна конференция, организирана от проф. Лъчезар Филипов.

Etv Haskovo Novini получи изключителните права да отрази научната конференция и да вземе ексклузвини интервюта с участниците в нея.

Капитан Робърт Салас  е завършил Американската военновъздушна академия. Работи в Рокуел и в Мартин Мариета. Прекарал е 21 години във военновъздушните сили. Заемал е длъжностите ръководител на полети; отговорник за изстрелването на ракети;  инженер по ракетите Титан 3.



Капитан Салас става свидетел на случка с НЛО през март 1967 г. Малко след като охраната засича НЛО да кръжи наоколо, 10 ядрени ракети излизат от строя в 2 различни съоръжения за тяхното изстрелване.

Във въпросната нощ капитан Салас и дежурният екип се намирал в капсула под земята. Той получава информация, че в небето са засечени светлини, които се движат изключително бързо. Движат се, спират и правят маневри, каквито един самолет не би могъл да извърши.

Капитан Салас не приел полученото съобщение като сериозна информация и затворил телефона. Но 5 минути по-късно охраната отново се обадила. Мъжът крещял и казвал, че всички горе видели овален обект в червено-оранжева светлина. Тялото кръжало точно над входния портал. Дал нареждане да пазят базата, дори ако трябва да използват сила и отишъл да докладва на неговия командир.

Докато капитан Салас обяснявал какво е научил, една по една 10-те ракети се деактивирили в режим за невъзможно изстрелване. След това капитанът бил уведомен, че  една седмица по-рано имало същата случка в друга база. Там отново 10 ракети били обезвредени, докато над тях кръжал светлинен обект.

След това военните били накарани да подпишат декларации, че никога няма да говорят за случките публично. През 1994 г. капитан Салас открива книга, в която бил описан инцидент в базата Малстром през 1967 г. Отправил питане към американските ВВС за налични документи по случая. Документите, които получил били разсекретени и той можел да разказва за преживяното.

Блокираните ядрени оръжия са с 300 тона ТНТ, а може и повече. НЛО не е повредило ракетите, но те били разцентровани, затова по-късно се наложило отново да ги настроят.

Още интересни факти ще чуете от разказа на капитан Салас от видеото долу.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.