Мая Манолова закова Слави: Слаб си като журналист! Дългия: Защо, какво ми е?

0
270

Мая Манолова не смята Слави Трифонов за човек от журналистиката!

В петък вечер зрителите на bTV имаха възможност да видят гостуването на Мая Манолова в „Шоуто на Слави„. Водещият получи много критики за интервютата си с Бойко Борисов и Сотир Цацаров, което го направи малко по-настъпателен срещу омбудсмана.

Мая Манолова и Слави
Мая Манолова обиди Слави Трифонов в неговото шоу

Въпросите му този път бяха по-остри, но и г-жа Манолова не остана по-назад. Тя дори го „жегна“, че не става за журналист, с което явно му намекна за провала му в предните два дни. Дългия даже се засегна и попита съвсем сериозно „Защо, какво ми е?“.

Мая не отрече категорично, че един ден може да се върне в БСП или че може да направи собствена партия. Към момента обаче е съсредоточена изцяло към нуждите на българския народ, който протестира по улиците.

Не е тайна, че Манолова отказа да се кандидатира за президент през 2016 г. Тя призна, че е сметнала за по-удачно да остане омбудсман, защото така повече ще помогне на хората.



53-годишната дама обяви, че няма нищо общо с братя Галеви и снимката, която се върти в интернет, на която е с тях, е резултат на фотошоп. Тя дори припомни, че Галеви са били изпуснати по време на първия мандат на ГЕРБ.

Мая Манолова, като един омбудсман, е била длъжна да подкрепи Истанбулската конвенция, но даде да се разбере, че личностното й мнение е различно, защото е възпитана в християнските православни ценности.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.