Голяма измама в „Биг Брадър“: Емануела и Я-Я си тръгнаха неслучайно!

0
629

Емануела и Стоян Роянов спретнаха голям цирк, подкрепен от самия Биг Брадър!

Снощи къщата на Биг Брадър се разтресе, защото само за един лайф двама от основните участници я напуснаха. Първо Емануела излезе под ръка с гаджето си Мартин Николов, а малко след нея и Стоян Роянов – Я-Я се раздели с шоуто на елиминациите.

Емануела и Я-Я
Емануела и Стоян си тръгнаха неслучайно

Оказва се обаче, че от продукцията за пореден път ни правят на маймуни. Певицата е имала договор за точно три седмици. Елвиса е бил вкаран в Къщата с ясната цел да бъде оправданието, с което тя да си тръгне.

Емануела каза, че излиза доброволно, за да си изясни отношенията с Мартин и да опита да спаси връзката им. Зрителите обаче се чудят толкова ли е спешно това, че да не може да изчака две седмици?!

Напускането на Я-Я не изглежда по-малко нагласена. Преди няколко дни музикантът сам пожела да си тръгне и дори излезе за няколко минути, след което се върна.



Говори се, че Биг Брадър го е склонил да остане до края на седмицата с обещанието, че ще си тръгне в понеделник. Така и стана, което буди подозрение.

Наистина няма как да не изглежда съмнително, че гримьорът Цветан Андреев има повече гласове от ексцентричния Стоян Роянов. В социалната мрежа няма и един положителен коментар за Цецо, докато точно обратното е с Я-Я.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.