Емануела изби рибата: Само Земята има магнитно поле!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Емануела показа доста интересни познания в науката!

Поп-фолк певиците не са известни с особено големите си знания и Емануела не прави изключение. Тя го показа за пореден път в Big Brother: Most Wanted, където в момента участва.

Емануела

Емануела с първа издънка в Къщата

Красавицата се включи в разговор за астрономия. Той се получи между нея, Албена Вулева, Жени Калканджиева и Стойко Сакалиев.

Всички останали се опитваха да я убедят, че всички планети имат магнитно поле, но Ману не се съгласи с тях. За нея с подобна привилегия е само Земята.

“При Големия взрив се е получило магнитното поле” – заключи Емануела.

За неин ужас обаче доста други планети също има магнитосфера. Всъщност това са почти всички: Земя, Сатурн, Юпитер, Меркурий, Нептун и Уран. Марс е само с остатъчно магнитно поле. Единствено Венера остава извън борда в това отношение.

Съквартирантите се спряха и на друга интересна тема. Те отделиха внимание на нацистка Германия, като споменаха д-р Менгеле и Адолф Хитлер. Сакалиев изрази мнение, че Хитлер е последвал “Ангела на смъртта” в Латинска Америка, но Албена Вулева не се съгласи, като отбеляза, че вярва, че се е самоубил.

“Как виждаш Хитлер, който е искал да владее целия свят, да отиде като мижитурка в Бразилия да продава…” – каза скандалната журналистка, която наскоро прие исляма.

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар