Научете коя планета ръководи живота ви (I част)

0
370

В зависимост от това, всеки има своите особености

Можете да сте сигурни в това, че животът ви се ръководи от дадена планета. Ако искате да научите коя е тя, можете да го направите в следващите редове.

планета
В зависимост от това, всеки има своите особености

Може би сте наясно с факта, че всеки един зодиакален знак има свой собствен покровител. Освен това е всеизвестен фактът, че месецът се разделя на три десетдневки. В зависимост от това под влиянието на коя планета сте, то по време на тези десетдневки съответната планета може да окаже сериозно влияние върху живота ви или пък изобщо да не ви засегне.

Намерете в редовете по-долу датата си на раждане и научете под влиянието на коя планета сте:

МАРС – 21-30 март; 13-23 август; 3-12 декември
За никого не е тайна, че тази планета носи името на древния римски бог на войната. В този ред на мисли хората, които са под нейно влияние, са изключително смели и винаги искат да имат най-доброто. Те са истински лидери и не се страхуват да изразят публично мнението, дори то да се различава от това на всички останали. Много са жизнени и енергични и това предизвиква възхищението на много хора, които искат да са като тях. Основният им проблем е, че често пъти внасят излишно напрежение в дадена ситуация. Изнервят се до краен предел, когато нещата не вървят по план или пък някой влезе в личното им пространство.



САТУРН – 11-21 май; 4-13 септември; 22-31 декември
Хората , които са под покровителството на тази планета не притежават толкова енергия като горните, които са покровителствани от Марс. Твърде вглъбени са в себе си и често се разстройват от дреболии. Въпреки това са много издръжливи и търпеливи, което ги прави достойни за възхищение. Без оглед на образованието и произхода им, те могат да постигнат завидни резултати във всичко, с което се захванат. Обикновено успяват да завържат близко приятелство с високопоставени служители. Новите знания ги привличат като магнит. В повечето случаи показват забележителни познания по философия и психология.

ЮПИТЕР – 10-20 април; 2-12 август; 23 ноември – 2 декември
Предвид, че това е най-голямата планета в слънчевата система, хората, които са под нейно покровителство имат огромно влияние върху околните. Никой не е в състояние да разбере така добре човешката природа, както тях. Изглеждат така, сякаш са лишени от чувство на раздразнение. Обожават да помагат на хората около тях. Същевременно няма да ги чуете да се оплакват от живота си. Те са от този тип, които пазят проблемите вътре в себе си. Малцина са наясно, че в нередки случаи самите те се нуждаят от помощ и внимание, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.