Таро прогноза за втората половина на декември за Везни, Скорпион и Стрелец

0
277

Не се главозамайвайте от постигнатите успехи

От изключително точната Таро прогноза ще разберете какво ви очаква в дните до края на месец декември.

Таро прогноза
Не се главозамайвайте от постигнатите успехи

Ето какво вещае точната Таро прогноза за представителите на всяка една от зодиите:

Везни
За вас дните до края на месеца ще бъдат изпълнени с различни шансове. Не е изключено да получите съвсем изненадващо за вас внушителна сума пари. Тя несъмнено ще промени живота ви, тъй като ще можете да сбъднете някоя от мечтите си. Други от вас пък ще достигнат нужното им духовно просветление, а трети – ще открият истинската любов.

Казано с други думи, вие ще сте на гребена на вълната, без значение какво ще решите да предприемете. Всяко нещо, с което ще се захванете, ще доведе до успех. Извлечете максимума от мига. Не забравяйте обаче и да благодарите на тези, които са ви помогнали и са ви подкрепили.



Съвет на картите: Запомнете, че възможностите ви, са наистина безкрайни и следвайте вдъхновението си.

Скорпион
Според вашата Таро прогноза в оставащите до края на месеца дни можете спокойно да изучите вашето вътрешно „аз“. Съвсем нормално е около Нова година суматохата да завърти и вас. Въпреки това се постарайте да си осигурите поне по няколко минути на ден за медитация. Тя наистина ви е нужна. Само по този начин ще успеете да запазите спокойствието и хармонията си.

Тези качества наистина ще ви бъдат много полезни. Не е изключено да ви се наложи да участвате в събития, които няма да са особено приятни за вас. Най-важният момент тук е да не вземате случващото се много присърце и въпреки него да продължите пътя си напред.

Съвет на картите: Открийте хармонията си и неглижирайте проблемите. Те са незначителни.

Стрелец
Дните до края на месец декември несъмнено ще са най-добрите за вас от тази година. В този ред на мисли всичко в живота ви ще се развие по възможно най-добрия за вас начин. Не си позволявайте да се отпуснете точно сега или пък да заемете пасивна позиция, това ще е най-голямата ви грешка. Имайте предвид, че нещата не могат да се случат от само себе си. Именно във вашите ръце е всичко необходимо, за да постигнете онова, за което мечтаете. Препоръката на Таро прогнозата за представителките на нежния пол от този зодиакален знак е да не се главозамайват от постигнатото до момента.

Съвет на картите: Вслушвайте се много внимателно в интуицията си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.