Рей Романо: Бях един нещастен банкер преди “Всички обичат Реймънд”!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Рей Романо е доволен, че е последвал гласа на сърцето си!

Кой не знае Рей Романо?! Това е актьорът, изиграл главната роля в култовия ситком “Всички обичат Реймънд”. Този човек е определян от колегите си като гений на театъра.

Малко известен факт обаче е, че Рей става актьор чак след навършване на 30-тата си година. Преди това той е никому неизвестен служител на банка.

“Работих в банка, но чувствах, че това не е за мен. Бях ужасен служител, не ме биваше и ако не бях напуснал, щяха да ме уволнят със сигурност.” – споделя Романо.

Все пак има и нещо хубаво от престоя му в банката, защото именно там среща съпругата си Ана. Тя и до днес работи в тази сфера, за разлика от мъжа си и четирите им деца.

Наследниците на Рей Романо вече също се развиват в актьорската сфера и имат филми зад гърба си. Когато стартира “Всички обичат Реймънд”, те са малки деца, а последното от тях дори още не е родено. Днес най-голямото е на 28 г., а най-малкото на 20.

След като напуска банката, Рей се записва на актьорски курсове и започва да се изявява като stand up комик. През 1995 г. идва предложението от Филип Розентал и на следващата година започва голямата промяна на живота му.

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар