Рей Романо: Бях един нещастен банкер преди „Всички обичат Реймънд“!

0
462

Рей Романо е доволен, че е последвал гласа на сърцето си!

Кой не знае Рей Романо?! Това е актьорът, изиграл главната роля в култовия ситком „Всички обичат Реймънд“. Този човек е определян от колегите си като гений на театъра.

Малко известен факт обаче е, че Рей става актьор чак след навършване на 30-тата си година. Преди това той е никому неизвестен служител на банка.

„Работих в банка, но чувствах, че това не е за мен. Бях ужасен служител, не ме биваше и ако не бях напуснал, щяха да ме уволнят със сигурност.“ – споделя Романо.

Все пак има и нещо хубаво от престоя му в банката, защото именно там среща съпругата си Ана. Тя и до днес работи в тази сфера, за разлика от мъжа си и четирите им деца.



Наследниците на Рей Романо вече също се развиват в актьорската сфера и имат филми зад гърба си. Когато стартира „Всички обичат Реймънд“, те са малки деца, а последното от тях дори още не е родено. Днес най-голямото е на 28 г., а най-малкото на 20.

След като напуска банката, Рей се записва на актьорски курсове и започва да се изявява като stand up комик. През 1995 г. идва предложението от Филип Розентал и на следващата година започва голямата промяна на живота му.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.