Направете тези неща в новогодишната нощ, преди да си пожелаете нещо! (II част)

0
302

Не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт

В първата част на този материал ви запознахме със съветите на астролозите към всяка една зодия за нещата, които трябва да направите в новогодишната нощ, преди да си пожелаете нещо.

новогодишната нощ
Не се страхувайте да излезете от зоната си на комфорт

Всеки знае, че в новогодишната нощ си пожелаваме нещата, които бихме искали да се сбъднат. Преди това обаче е добре да обърнете глава назад за кратко и да направите анализ на всичко онова, което ви донесе щастие, както и на задачите, които не успяхте да свършите.

Това ще ви помогне да сте по-точни с желанието си в новогодишната нощ.

Ето какво трябва да направи всеки един според зодията си:



Дева
Напомняйте си по-често през новата година, че работата далеч не е най-важното нещо на света. През 2018 година със сигурност сте лишили близките си от внимание заради работата ви. Разбира се, прекрасно е да се гордеете с професионалните си постижения, но това не ви дава право да забравяте и за другите важни неща в живота.

Везни
Колко пъти помогнахте на други хора през отиващата си година? Вероятно доста и то действайки срещу собствените си интереси. Е, крайно време е да поставите ново начало. През 2019 г. една от основните задачи ще е да се научите да отказвате някои молби. Не сте длъжни да изпълнявате всички тях.

Скорпион
Когато някой ви оскърби, може много лесно да ви превърне в опасен враг. Вие не само помните злото, което са ви причинили, а и то задължително ще бъде отмъстено. Е, тук е мястото да ви кажем да простите на онези, които са ви обидили. През 2019 г. започнете живота си на чисто – без отрицателни емоции и обиди. Просто изхвърлете от живота си хората, които ви го причиняват.

Стрелец
Крайно време е да осъзнаете, че свободата и самотата не винаги са синоними. Позволете на други хора да влязат в живота ви, така със сигурност ще стане по-щастлив. Не се страхувайте и променете мисленето си.

Козирог
Забравете за песимистичното си настроение и вярвайте в доброто. Огледайте се наоколо – имате поне няколко човека около себе си, на които бихте могли да имате пълно доверие.

Водолей
Научете се да се доверявате на интуицията си. Много е важно да анализирате внимателно грешките, които допуснахте през 2019 година, само защото мислихте твърде много. През новата година не вървете по същия път.

Риби
Не се изолирайте напълно, това няма да ви направи по-щастливи. В очакване на 2019 година помислете как да започнете да общувате повече с хората около вас. Няма да сгрешите и ако завържете нови запознанства, те ще са ви от полза, пише jenata.blitz.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.