Черна мъка налегна актьора Христо Мутафчиев

0
276

Животът е низ от радости и мъки. Това важи за всеки един човек. В момента актьорът Христо Мутафчиев е изключително нещастен

На 13 януари погреба своята майка.

Христо Мутафчиев
Съболезнования на Христо Мутафчиев за загубата на неговата майка Драга!

Драга Мутафчиева напусна нашия свят само на 70 години.

При това внезапно. Нейните близки са шокирани и още не могат да свикнат с мисълта, че нея вече я няма. Получила неразположение – проблем с аортата. Била настанена в болницата. Уж всичко било добре, но накрая дядо Господ я прибрал.

Тя е живяла в Карлово и там е извършено погребението й.



Това е втората трагедия през последните дни в живота на големия български актьор. Христо Мутафчиев понесе много трудно загубата на своя приятел Иван Ласкин.

Иван Ласкин получи проблеми с черния дроб. Беше приет по спешност във ВМА малко преди нова година.

Лекарите го оставиха в медикаментозна кома, за да могат по-лесно да го лекуват. След това го извадиха от комата. Заговори се за трансплантация на черен дроб, но тя така и не се наложи.

България изгуби един от своите големи актьори точно на Богоявление – 6 януари 2019 година.

А след Иван Ласкин ни напусна друго телевизионно светило. Отиде си ТВ журналист и ТВ водещ Величко Скорчев на 10 януари.

През 1990 г. той започна да води емблематичното сутрешно предаване „Добър ви ден!“ по БНТ.

Историята на телевизията го определя като първия сутрешен блок. Днес ние сме свикнали с тези формати както през седмицата, така също и през почивните дни. Но в онези години предаването на Величко Скорчев беше революционно телевизионно постижение.

Харесваха го младите и старите зрители. Работниците, които ходеха на работа втора смяна го гледаха с огромен интерес. Учениците, които учеха втора смяна, също бързаха да си подготвят уроците, за да могат да застанат пред малкия екран.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.