Седмичен хороскоп от 23 юни до 29 юни 2014 г. – 1 част

0
492

Вашият седмичен хороскоп (от 23 юни до 29 юни 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица талантите и дипломатичността ви значително ще улеснят живота на всички. Позволете на хората да ви видят от най-добрата страна. Тези дни са особено благоприятни за преговори във всяка област – от бизнеса до романтиката. Не пропускайте появилия се шанс!

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През настоящата седмица неочаквани финансови придобивки ще ви накарат да преразгледате своето снизходително отношение към някои дейности или хора, които определено се оказват много по-ценни. Насладете се случващото се и побързайте да се освободите от остарелите възгледи.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) През настоящата седмица е желателно да обърнете внимание на хората, които се опитват да променят живота ви. Дори и да не са съвсем прави, те със сигурност могат да ви дадат много полезен съвет. Това е идеалното време за нови големи проекти. Съсредоточете се върху наистина важните неща!

РАК (22 юни – 22 юли) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица енергията ви е по-подходяща за общуване, отколкото за практически действия, което не се случва толкова често. Възползвайте се своите шансове максимално. Потърсете простор за изява! А през уикенда се насладете на заслужен отдих!ЛЪВ (23 юли – 22 август) През настоящата седмица е напълно възможно самоувереността ви да предизвика известни проблеми, но по-скоро те ще бъдат забавни, отколкото наистина сериозни. Ако това не ви безпокои, тогава не е необходимо да променяте нищо. Понякога високото самочувствие е точно това, което е необходимо за успеха!

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп още в началото на настоящата седмица ще осъзнаете, че сте се откъснали далеч пред останалите. Вече знаете какво искате и как да го получите. Енергията ви е концентрирана, а околните са готови на всичко за вас. Остава само да ги поведете след себе си към светлото бъдеще!

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.