Според месеца на раждане: Какви мъже харесват дамите! (Ще се изненадате от избора им-част първа)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Месецът на раждане влияе на избора на дамите

Месецът на раждане определя какви мъже харесват жените. Януарските жени са опасни! Те не признават компромисите, имат високи изисквания и добре се оправят без мъж.

Земен, благороден и интелигентен е мъжа, който избират.

мъже

Ето такива мъже харесват жените, според зодията, сн. Фейсбук

Той трябва да умее да се оправя сам, без да лежи на чужд гръб. Външността е без значение.

Само че жените, родени през януари не търпят мърляви и раздърпани мъже, а спретнати и облечени добре.Но най-важното е да държи на думата си. Неповторимата януарска жена не понася лигльовци, нито лъжци.И тези с избирателна памет.

Родените през февруари дами са изключително интересни. Никога няма да са щастливи, ако някой им държи сметка или ги притиска до стената.

За тях е подходящ либерален мъж, не обсебващ, контролиращ ревността си. Трябва да е романтичен, но не съвсем. Защото може да е сметнат за инфантил или недорасъл.

Много грижовни, готови да обърнат света се раждат жените през март. Иначе могат да се справят чудесно и без мъж. Но ако го имат, той трябва да е истински мъж.

Който да е самостоятелен, уверен, зрял, със свой живот и да не е обсебен от половинката си.

Само такъв мачо може да се справи с характера на мартенската дама. Освен това трябва да я оставя сама да решава как ще прекара свободното си време и ще се развива в живота.

Жените родени през април са много интересни. Те са дипломатични, приветливи и привлекателни. Но често изпадат в меланхолия.

Защото разбират, че света не е толкова красив, колкото им се иска. Трябва да е романтичен, но по най-изтънчен начин.

Но дори и не шега да не говори за изневяра.

Майските жени са едни от най-красивите. Но за сметка на това имат труден характер. Държат на мнението си и следват неотклонно целите си.

Не обичат мрънкащи, вечно оплакващи се мъже, както и мекушави. Мъжът до тях трябва да решава сам.

Искат освен това равноправен партньор, който цени всичко, което изживяват заедно, едновременно романтичен и деликатен.И най-важното, всеки ден да изразяват обожанието си към половинката си.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар