Според месеца на раждане: Какви мъже харесват дамите! (Ще се изненадате от избора им-част първа)

0
20

Месецът на раждане влияе на избора на дамите

Месецът на раждане определя какви мъже харесват жените. Януарските жени са опасни! Те не признават компромисите, имат високи изисквания и добре се оправят без мъж.

Земен, благороден и интелигентен е мъжа, който избират.

мъже
Ето такива мъже харесват жените, според зодията, сн. Фейсбук

Той трябва да умее да се оправя сам, без да лежи на чужд гръб. Външността е без значение.

Само че жените, родени през януари не търпят мърляви и раздърпани мъже, а спретнати и облечени добре.Но най-важното е да държи на думата си. Неповторимата януарска жена не понася лигльовци, нито лъжци.И тези с избирателна памет.

Родените през февруари дами са изключително интересни. Никога няма да са щастливи, ако някой им държи сметка или ги притиска до стената.

За тях е подходящ либерален мъж, не обсебващ, контролиращ ревността си. Трябва да е романтичен, но не съвсем. Защото може да е сметнат за инфантил или недорасъл.

Много грижовни, готови да обърнат света се раждат жените през март. Иначе могат да се справят чудесно и без мъж. Но ако го имат, той трябва да е истински мъж.

Който да е самостоятелен, уверен, зрял, със свой живот и да не е обсебен от половинката си.

Само такъв мачо може да се справи с характера на мартенската дама. Освен това трябва да я оставя сама да решава как ще прекара свободното си време и ще се развива в живота.

Жените родени през април са много интересни. Те са дипломатични, приветливи и привлекателни. Но често изпадат в меланхолия.

Защото разбират, че света не е толкова красив, колкото им се иска. Трябва да е романтичен, но по най-изтънчен начин.

Но дори и не шега да не говори за изневяра.

Майските жени са едни от най-красивите. Но за сметка на това имат труден характер. Държат на мнението си и следват неотклонно целите си.

Не обичат мрънкащи, вечно оплакващи се мъже, както и мекушави. Мъжът до тях трябва да решава сам.

Искат освен това равноправен партньор, който цени всичко, което изживяват заедно, едновременно романтичен и деликатен.И най-важното, всеки ден да изразяват обожанието си към половинката си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.