Ето ги страшните тайни, които крие всяка зодия! (Те наистина са доста плашещи)

0
322

Всяка зодия крие страшни тайни

Тайните на всяка зодия може и да са плашещи. Колкото и да сте близки или завоювали доверието им, зодиите никога няма да си признаят това. Тези дълбоки тайни се крият от всички.

Овен-той всъщност е много крехък отвътре. Той не винаги знае какво прави и какво ще излезе, въпреки огромната си самоувереност. Мрази скандалите, но гневът е единствения начин, чрез който се защитава.

зодия
Всяка зодия крие тайни, сн. Фейсбук

Телецът е бавен, но де факто обмисля и изчислява всичко. Защото се страхува от изненадите и непредвидените ситуации. Трупа емоции и има привидно хладнокръвие. Затова избухва като „тенджера под налягане”.

Близнаците са весели, приятни, забавни, заобиколени от колеги и приятели. Но в тях зее празнина от самота, която копнеят някой да запълни.



Рака никога няма да признае следното. Всички негови действия-положителни и отрицателни са провокирани от страха от неизвестното. Тази зодия търси сигурност на всяка цена!

Лъвът е по инстинкт господар, но по душа е коте! То иска да се гушка, да е галено и обичано. Толкова е ранимо, че се крие зад маската на звяра. Но то е свито там и чака любовта.

Зад високите стандарти и изисквания на Девата се крие нищо друго, освен високи стандарти и изисквания. В разрез на цялото й целомъдрие бушува изпепеляваща сексуална енергия.

Везните са толерантни, неконфликтни, ведри и добронамерени, защото се страхуват да не останат сами. Затова така усърдно избягват конфликтите. Защото не искат да се държат по начин, който няма да се одобри от останалите

Скорпионът излиза от себе си, когато не може да контролира. Затова е така проницателен, навлиза дълбоко в теб, опознава те, за да те контролира. И разкрива малко от себе си, за да не бъде контролиран.

Стрелецът никога не признава, че пътят към свободата е осеян със самота. Затова е така забавен, своенравен, душата на компанията. Но никой не знае какво всъщност се крие под маската на клоуна.

Козирогът е студен, дори жесток, недодялан. Но наистина има куп емоции, които не може, а и не знае как да покаже. Нежните му думи често звучат неадекватно. И това е неговата огромна борба, която едва ли ще изкаже на глас.

Водолеят не иска другите да знаят, че той се страхува от чувствата си. Опитва се да ги пренебрегне и убие с логика. Затова, когато изпитва романтично влечение, става отвратителен.

Поставя хиляди изпитания:игнорира, обижда, отхвърля, наранява, само за до получи доказателства, че наистина ти пука.
Едва тогава е склонен да ти разкрие чувствителността си.

Страшната тайна на зодия Риби е, че виждат бъдещето. Тя звучи странно и затова не искат да я разкриват.Понякога знаят какво ще стане в широки граници, понякога в определена ситуация. Но винаги знаят какво ще се случи. Тази информация ги плаши и те търсят логично обяснение. Което често липсва.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.