Ето защо дамите родени през март, са истински съкровища

0
394

Направете всичко по силите си да запазите тази дама близо до себе си

Може би неведнъж сте чували твърдението, че дамите родени през март, са истински съкровища и това не е никак случайно.

март
Направете всичко по силите си да запазите тази дама близо до себе си

Факт е, че представителките на нежния пол, появили се на бял свят през март, са романтични, нежни и искрени. Казано с други думи – мартенските момичета са много сладки. Освен това те в никакъв случай не са резки, дори напротив – винаги са балансирани и хармонични.

Неслучайно дамите родени през март имат най-добрите характеристики и се превръщат в уникални съпруги.
Обикновено родените през този месец, не само са привлекателни, а са скромни и срамежливи. Не можете да отречете, че когато красотата е подчертана от свян, това превръща дамата срещу вас в изключително сладка и донякъде дори мистериозна.

Най-често тези дами са със здраво и фино тяло и в същото време лицето им е изключително женствено, и с правилни черти. Сред отличителните им белези, са тяхната мекота и загриженост. Те са присъщи за водните знаци (Риби). Именно поради тази причина до тях винаги ще се чувствате удобно. Те не само не са конфликтни, а дори и не се опитват да доминират.



Момичетата родени през женския месец, са изключително честни и обичат справедливостта. Те винаги са в готовност да споделят всичко онова, с което разполагат. Могат да споделят с вас дори последния си залък хляб. Имат дълбоко отношение към музиката, изкуството и живописта. В нередки случаи те самите притежават талант – рисуване или музика.

Не на последно място трябва да подчертаем, че това, което превръща момичетата, родени през март в уникални, е способността им да обичат. Колкото и невероятно да ви звучи това, в днешно време не са много хората, които наистина са способни на това.

Те не само са искрени, страстни и секси, а и умеят да ви обичат с цялото си сърце. Затова, ако имате до себе си такова момиче, направете всичко възможно да го задържите.
Като съберем вродения чар на жените родени през този месец с невероятната им търпеливост, която проявяват към мъжкото его и прибавим малко ентусиазъм и топлина, то е повече от ясно защо тези жени успяват да пленят мъжете със завидна лекота.

Те са като пролетта – сякаш са изтъкани от любов и вълнение. Способни са да превърнат и най-нещастния мъж в истински щастливец. Достатъчно е тази дама да проведе само един разговор с мъжа на сърцето си, за да го накара да се почувства спокоен и най-важното – разбран, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.