Сем. Динови взривиха САЩ с невиждана акробатика (+ВИДЕО)

0
621

Още едно изключително представяне на българи в чужбина – младото семейство Динови представи невиждана акробатика, с която изправи САЩ на крака

Сем. Динови изправиха публиката на САЩ на крака със страховита акробатика

Това видео трябва да бъде изгледано!

То ще ви остави без дъх. То ще ви накара да занемеете и косите ви да настръхнат, така както настръхнаха на американците в новия сезон на риалитито “Америка търси талант”.

Борислава и Валентин Динови замислят своето изпълнение цели 5 години, но едва сега успяха да го представят пред публика.

И не могат да не са доволни, след като залата на “Америка търси талант” беше препълнена, а от малкия екран са видели тази зашеметяваща акробатика без предпазни колани на сем. Динови повече от 10 милиона души.Това е една невероятна реклама за България.

По време на изпълнението и след него, журито стоеше на тръни, но след финала на сем. Динови  чаровната манекенка Хайди Клум, Хауърд Стърн, певицата Мел Би от групата „Спайс Гърлс“ и Хауи Мандел станаха на крака и заявиха, че тази акробатика беше “брилянтно опасна”.

Но трябва да почакаме до месец юли, когато ще научим дали нашите сънародници сем. Динови ще бъдат одобрени за следващия втори кръг.

Предишното зашеметяващо акробатично изпълнение в САЩ беше на Кристиян Стойнев. Талантливият Кристиян Стойнев, който е пето поколение наследник на циркови акробати, също изправи публиката на крака, както и сем. Динови.

Когато говорим за подобна страшно трудна и опасна акробатика, не можем да подминем името на цирковия артист Енчо Керязов, който получи награда от принца на Монако Албер по време на съревнование в Монако.

А когато говорим за спортни умения, не можем да не споменем българските шампионки по художествена гимнастика.

Без значение дали се състезават индивидуално или в ансамбъл, те винаги обират овациите на публиката.

За съжаление понякога журито орязва техните оценки и те не винаги получават заслуженото, но за сметка на това винаги са на най-високо световно ниво.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.