Обезкосмените мъже вече не са на мода: Жените искат обратно казармата!

0
371

Жените не са доволни от това, което днешните мъже им предлагат!

В началото на 21 век се въведе модата мъжете да си бръснат космите по цялото тяло. Преди около 15-16 години много жени дори караха гаджетата си да се епилират.

мода жени мъже
Това вече не е на мода

Днес обаче нещата не стоят така. Социологическо проучване показва, че по-голямата част от дамите обичат естествени мъже, които не стоят пред огледалото повече от тях.

Интересното е, че дори и много младите жени, тези между 20 и 30 г., също не си падат особено по напълно обезкосмени мъже. Те са на мнение, че гаджето й може да си маха космите само на определени места, като интимните части, мишниците и гърдите например, но краката и ръцете е нещо излишно.

Жените в по-зряла възраст (30-50) пък изобщо не държат да има обезкосмени части по мъжкото тяло. Това е логично, тъй като в тази възраст жената вече търси най-вече сериозна връзка в отношенията със срещуположния пол, а не просто интимно свързване.



Към днешна дата повечето жени в България, а и не само, са на мнение, че истинските мъже са на изчерпване. Днешните господа са твърде суетни, като дори повечето от тях притежават женски характер.

Всичко това отблъсква жените и затова не е случайно, че те са тези, които настояват повече за връщането на казармата. Преди време дамите считаха това за нещо излишно и мъчително, което подлага мъжете им на изпитание.

Днес обаче самите те биха се радвали да има повече дисциплина у силния пол. Специалистите определят и нарастването на „обратното“ влечение като част от проблема в този аспект.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.