Венета Райкова сама се хвали на 24 май: Винаги съм била отличничка, много учех!

0
595

Венета Райкова не пропусна да отбележи празника, като за пореден път се похвали сама, което напоследък е нейна запазена марка!

Хората, посветени на образованието и практикуващи професии, свързани с тази област, днес отбелязват най-големия за тях празник, а именно 24 май. Венета Райкова се нареди до този тип хора.

Венета Райкова
Венета Райкова сама се похвали на празника

Както е известно, Вени не е само тв водеща, а от няколко години е и писателка. Тя претендира, че книгите й помагат за умственото развитие на читателите й, а за това са помогнали нейните учители в детството.

Днес блондинката използва възможността да поздрави някои от любимите си учителки, които смята, че са й помогнали най-много. Това тя направи в социалната мрежа Фейсбук, видя TOPactualno.com.

„Честит 24 май! На този ден искам да благодаря на любимата ми учителка – другарката Стойчева преподавател по български език и литература в 130 СОУ „Стефан Караджа” гр. София. Освен, че ни преподаваше изключително увлекателно задължителния материал от 4 до 7 клас, с нея обсъждахме много житейски ситуации.



Искам да благодаря и на класната ми до 4 клас в същото училище – другарката Вутова!! Тя живееше през една къща от нашата на ул. „Летоструй” близо до „Герена” и всеки ден разказваше на майка ми какво съм правила през деня в училище. Смеех ли да не уча?! И така от самото начало, като ми тръгна на шестици, така продължи и до края, винаги съм била отличничка, много учех!

Другарката Вутова последно я видях преди 4 години, дойде на среща на класа ни в един ресторант и ни помнеше всичките, много ни се зарадва и ние на нея! Дано и двете ми любими учителки да са живи и здрави, дадоха ни изключително много! Поклон и респект!“ – написа Венета Райкова.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.