Христо Нанев разкрива факти от българската история, получени по време на регресии

0
1269

Писателят Христо Нанев изнася лекция по време на форума “Българският Дух през вековете 2019” в град Пловдив и за проведените регресии

Христо Нанев Пловдив
Христо Нанев в говори за Пловдив за фактите, които научил по време на регресии

Лекцията е заснета от Portal12.bg – Портал 12 в зала “България” на Международния панаир

Писателят Христо Нанев е известен у нас с книгите, които написа за живота и делата на българските пророци.

Това са Слава Севрюкова, Дядо Влайчо, преподобна Стойна и Любомир Лулчев. Според Слава Севрюкова и Любомир Лулчев 21 век е векът на духовността.,

Но Христо Нанев е популярен с регресиите, които провежда от много години.По време на регресия съзнанието на един човек се довежда до определено състояние, при което той може да се върне назад в своите предишни животи.

Целта на една регресия е да бъдат открити причините, довели до наличие на проблеми от най-различно естество в настоящия живот.

Докато провеждал регресии, Христо Нанев установил, че по-голямата част от сегашните българи са живели в други държави и на други континенти.  При това по времето на други цивилизации.

Но част от подложилите се на регресии са били по българските земи и преди.

От това, което те са казали и е било записано на магнитен носител, Христо Нанев научил изключително любопитни факти за българската история. Такива факти, за които няма документи и никой няма как да ги пренесе в нашето настояще.

Затова той е озаглавил своята лекция “Проблясъци от историята по време на регресии”.

Според Ванга Орфей бил бедно момче. На кръста му имало препаска от брезови кори. Имал силно развит слух и можел да чува неща, които не достигат до слуха на обикновения човек.

Според Слава Севрюкова Орфей имал кръгло лице. Носел торбичка като малък. Понякога е ходел пеш, друг път е яздел кон. Любимото му място бил водопад до река в Родопите.

Още изключително интересни и напълно непознати факти ще научите от лекцията на Христо Нанев от видеото долу.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.