Панайот Панайотов разказва за срещите с НЛО

0
931

Певецът Панайот Панайотов не се притеснява да споделя, че е имал срещи с НЛО. Но все още много хора се страхуват от тях

Панайот Панайотов виждал кораби на извънземните, а лъч светлина от Небето осветила неговата къща

От доста години Панайот Панайотов има вила в с. Царичина.

Името Царичина препраща към разкопките на военните, които те правеха в ранните години на демокрацията. Тогава нашумя и името на контактьора Ели Логинова.

Населението на Царичина редовно споделя, че в небето вижда кораби на извънземните. Характерното за тях е, че стоят известно време на едно място напълно неподвижно. В следващия момент с пълна скорост потеглят и изчезват някъде из Космоса.

Лично Панайот Панайотов е виждал как неговата вила била осветена от лъч светлина от Небето през нощта. Този лъч приличал на свръх мощен прожектор. Той не се изплашил и очаквал с огромен интерес да разбере какво ще се случи след това. Но светлината изчезнала след секунди и не се появила повече.



И естрадният ни изпълнител се чуди какъв е смисълът от подобни „срамежливи“ контакти. Защо извънземните не искат да се срещнат с нас, а само ни наблюдават от високо?

Видеото долу също е изключително интересно. Преди 3 години уфолози заснели как НЛО се зарежда с енергия директно от Слънцето. Това е феноменално, дори епохално откритие.

Учените все още не могат напълно да разгадаят мистерията на извънземните и на техните кораби. Проф. Лъчезар Филипов отдавна прокарва идеята, че извънземните не са настроени враждебно към нас. Ние можем много да научим от техния напредък. Например как така се придвижват във Вселената с толкова висока скорост. Какво гориво използват? Дали не предизвикват по някакъв начин огъване на времето и на пространството, за да могат толкова скоростно да летят в открития Космос?

Видеото долу открехва част от мистерията и дава отговор на един от основните въпроси. И ако извънземните не се страхуват от Слънцето и могат да използват неговата енергия, тогава защо и ние да не можем.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.