Автомобил уби дете у нас, тежка катастрофа с моторист

0
598

Българското дете е убито около 17 часа. То е загинало на място. Тежка катастрофа с моторист причини огромно задръстване

Дете беше блъснато и убито във Варна. Съболезнования на всички негови близки!

Трагедията с дете се разигра в Морската градина във Варна близо до зоопарка.

Репортер на БТВ беше на място. Той започна коментара с желанието на варненци да бъде забранено паркирането в Морската градина.

От години жителите на морската столица искат да спасят градината от набезите на превозните средства, но не могат да постигнат успех.

Дано след тази ужасна трагедия властите да вземат сериозно отношение по проблема!Автомобилът, който блъсна и уби детето е с румънска регистрация. Превозното средство е управлявано от мъж.

Все още властите изясняват обстоятелствата по случая. Къде е било детето? Дали не е изскочило внезапно или водачът не е бил достатъчно концентриран в шофирането. Къде са били близките му в този момент? В съобщението на МВР не се споменава на колко години е загиналото дете.

Образувано е досъдебно производство, а виновният водач е задържан.

В Пловдив днес стана тежка катастрофа с моторист. Човекът не е загинал, за щастие.

Мотористът пътувал към Граф Игнатиево, писа „Пловдив 24“.  Днес там имаше военно-въздушни демонстрации. Движението по пътя беше натоварено, заради многото желаещи, които искаха да гледат полетите.

А поводите бяха три. 20 години от придобиване на вертолет Bell-206 от Българските ВВС. 30 години от първия самолет МиГ-29 и 40 години употреба на вертолети Ми-24.

В изпълнените полети участие взеха всички типове вертолети на авиобаза Крумово. Това са Бел-206, Кугър,  Ми-24 и Ми-17. Те показаха своите  основни мисии и задачи, които изпълняват в реални ситуации.

 

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.