Тези зодии често причиняват болка в любовта

0
611

Бъдете особено предпазливи, ако имате вземане-даване с тях

зодии
Бъдете особено предпазливи, ако имате вземане-даване с тях

Факт е, че представителите на някои зодии изпитват истинско задоволство, когато виждат болката в очите на отсрещния.

За огромно съжаление на тези зодии манипулациите и играта с чувствата, са им вродени „качества“, с които боравят изключително умело.

Те ще наранят сърцето ви и ще погазят чувствата ви по възможно най-безпардонния начин, без дори да им мигне окото.
Ето кои са трите зодии, с които трябва да бъдете много внимателни, защото причиняват голяма болка в любовен план.

Овен
Представителите на огнената зодия Овен обожават играта на гоненица в любовта. Ако обаче поради някаква причина ги накарате да се почувстват застрашени или пък нежелани, те бързо ще обърнат палачинката. Ще се превърнат за части от секундата в емоционален садист.
В същия момент, в който представителя на зодия Овен усети, че чувствата ви по него започват да гаснат, ще стъжни живота ви максимално. Ако пък надуши, че планирате да се разделите, той ще направи всичко по силите си, за да ви смаже психически. Само по този начин ще се почувства като истински победител в играта.



С тях винаги трябва да сте нащрек

Близнаци
Имайки предвид, че представителите на зодия Близнаци, са изключително приказливи и сговорчиви, се нуждаят само от няколко думи. С тях те ще ви омаят, без каквото и да било съмнение и вие ще попаднете в мрежите им като първия глупак. Не забравяйте обаче, че при тях водещото е двойствената им натура. Тя често пъти ги кара да дават смесени сигнали с цел влюбване и по-лесна манипулация на по-късен етап. Не се изненадвате, ако се познавате от едва няколко часа с някой Близнак, а той вече ви е поканил на сватбено тържество в качеството на негова официална половинка. След това ще ви заяви в прав текст и без никакви скрупули, че между вас няма нищо сериозно и има нужда да се среща с други хора.

Водолей
Водолеите са от онези зодии, които си падат по нетрадиционните неща. Водени именно от този факт, те ще се опитат да направят всичко възможно да ви превърнат в „различен“.
Имайте предвид, че те никога няма да ви обикнат заради самите вас и по-специално такива, каквито сте. Те обикват човека, в когото смятат, че ще ви превърнат в течение на връзката. Обожават да се заиграват с ума на партньора си, вменявайки му комплекс за малоценност. Това, което не може да им се отрече обаче е, че го правят по изключително фин и нежен начин. Дори самите вие няма да се усетите, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.