Стойчо Керев разкрива пред нас бъдещето на света

0
3443

Стойчо Керев и неговият гост ни запознават с онова, което е предопределено да са случи със света като негова следваща еволюция

Стойчо Керев

В „Новото познание“ гостува писателят и астролог Силва Дончева.

Връзката с Бога е най-важното нещо за всеки един човек на Земята. Болшинството хора поддържат тази връзка като ходят на църква и се молят за лични неща. Искат нова работа, да си решат проблемите, молят се за здраве.

Но това не е най-значимото. Важно е човек да съумее да изгради едно отношение на любов към целия свят, към природата, към близките и към всички останали хора. Това се постига чрез служене на Бога.

Много малко дори от вярващите казват на Бога, че са готови да бъдат негови проводници. Той да ги води, а те да го следват, защото в Бога е истината и мъдростта.



Съвремието днес е на прехода на две големи епохи. През 1912 г. в Арбанаси Учителят Петър Дънов обявява началото на новата епоха. Този момент е и астрологически. От Риби преминаваме към Водолей.  Затова хората са доста объркани.

Тогава в Арбанаси Учителят Петър Дънов пише книгата „Заветът на цветните лъчи“. Това е новият кодекс, диктуван директно от Иисус Христос.

На 6 юли 1912 г. се случва космическо събитие – съвпад на Сириус, Земята и Венера. Преди 2000 г., когато се ражда Христос и започва епохата на Риби, се е случило отново подобно космическо явление.

Те в момента ни влияят най-могъщо и между тях се образува космически тунел.

В епохата на Водолей има много високи амплитуди – ниско надолу или високо нагоре. Ще оцелеят само интелигентните хора, които съумеят да намерят правилния път.

Новите технологии, на които днес се радваме и използваме ежедневно, трябва да ни служат. Т.е. човек да се образова, да използва познанието, което може да почерпи от тях, за да развива телепатия, ясновидство, контакт с висшите ангелски светове.

И по този начин всеки да се превърне в много по-добър помощник на Господ.

Още изключително интересни факти ще научите от видеото долу от въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на Силва Дончева.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.