Страшна катастрофа днес затвори автомагистралата, дете и мъж се удавиха в кладенец

0
1201

Тежка катастрофа стана между джип и два камиона. Единият е натоварен с бутилки с газ. Баща и дете се удавиха в дълбок кладенец

Днешната катастрофа – джипът и камионът с бутилките с газ

На тел. 112 е подаден сигнал сутринта в 09:16 часа. Мястото на катастрофата е главният път от Русе за Варна през Шумен на АМ „Хемус“.

Джип с регистрация Стара Загора се ударил първо в един камион и след това във втори. Вторият е натоварен с бутилки с газ. Голямо чудо е, че бутилките не са избухнали и не е станал апокалипсис на пътя.

Движението беше възстановено чак в 13 часа. Но до тогава пътуващите превозни средства бяха отклонявани по обиколен маршрут през пътен възел Белокопитово.

Водачът на джипа е откаран за преглед в шуменската болница, писа Дарик.



От МВР не са изнесли информация какво е неговото състояние. Нямаме данни дали е употребил алкохол или дрога. Не е ясно дали катастрофата е станала поради здравословно неразположение или е шофирал с превишена скорост.

Полицията в София изнесе съобщение, че дете и мъж са се удавили в кладенец в с. Габра.

Трагедията е станала снощи. Детето паднало в кладенеца. Неговият баща направил опит да го извади, на самият той също паднал. За нещастие и двамата са се удавили.

Пристигналите екипи на полицията са установили самоличността на загиналите. След извършен оглед телата са извадени и откарани в Съдебна медицина за аутопсия. Образувано е досъдебно производство.

На бензиностанция в София е намерен мъртъв мъж в лек автомобил. При първоначалния оглед е установена голяма огнестрелна рана на главата. До него на седалката е намерен пистолет. Първоначалното заключение на криминалистите е, че се касае за самоубийство.

Но докато не излезе докладът от аутопсията нищо не може да се приема за крайно заключение. Защото може да не е самоубийство, а някой да е убил човека и след това да е оставил оръжието до него. Възможно е калибърът на куршума в тялото да не отговаря на оръжието, което е намерено. Ако по пръстите на жертвата няма следи от барут, значи, че това е убийство.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.