Ново щастие споходи Илиана Раева и Наско Сираков!

0
1231

Честито отново на Илиана Раева и на Наско Сираков! Двамата обичани българи са на седмото небе от щастие!

Илиана Раева и Наско Сираков вече си имат втори зет – скоро ще вдигат сватба

А тяхното щастие е огромно, защото другата им дъщеря срещна голямата си любов. Кой родител не би се радвал, когато неговото дете срещне най-най-подходящия партньор  в живота.

Точно това се случи със Славея Сиракова, писа Блиц.

В социалните мрежи Славея се похвали, че е получила романтично предложение за брак и красив годежен пръстен. Тя казала заветното „Да!“

Илиана Раева и Наско Сираков са съпричастни с голямата любов на Славея. И като родители ще се наложи след някой месец да вдигнат и една хубава сватба.



Славея се занимава с мода. Тя е и модел. За сега все още успява да опази в тайна своя годеник. Никой не знае как се казва и с какво се занимава. Близки на сем. Сиракови споделят само, че двамата са се запознали в чужбина. Но и те не са наясно с много подробности.

Ясно е, че папараците няма да си губят времето и съвсем скоро тази тайна ще види бял свят. Но до тогава можем само да се радваме за двамата млади. И естествено за радостта на обичаните Илиана Раева и Наско Сираков.

Да не забравяме, че другата дъщеря на сем. Сиракови Виолета стана майка в края на 2016 г. По точно на 28 октомври. Момиченцето носи името на своята талантлива и изявена баба. А баба Илиана не е на седмото, а на осмото небе от щастие, когато гушка малката Илианка.

Малката Илианка получи своето Свето кръщение. Близки на семейството казват, че расте красива като своите баба, майка и леля. Може един ден да стане модел, но може да прояви заложби и за гимнастичка. Защо не?!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.