Кървав екшън в приюта в Нови хан, отец Иван е ранен

0
500

Днес около 15 часа се разигра кървав екшън в приюта на отец Иван. Духовникът е бил ранен, а друг човек е откаран в болницата

Отец Иван

Пиян и дрогиран мъж на 26 години на име Милен Илиев нахлул в приюта в Нови хан.

Там пребивават жената, с която 5 години живели на семейни начала и техният 2-годишен син. Искал да говори с тях и да ги отведе със себе си. Натрапникът срещнал съпротива от 35-годишен работник в приюта. Пияният извадил нож и го ранил в областта на плешката на гърба.

На помощ на работника първо се притекъл отец Григорий, а след него и баща му отец Иван. Отец Григорий не е пострадал, но отец Иван да.

Пияният нанесъл прорезна рана на главата. Засегнато е и ухото на духовника. Отец Иван бил превързан от екипа на Спешна помощ. Но той отказал да бъде откаран в болницата. Раненият работник е настанен в „Света Анна“ за лечение. За щастие няма опасност за живота му.



Пристигналите на мястото на кървавия инцидент екипи на полицията заловили виновното лице. Оказало се, че то е криминално проявено. Побойникът е задържан за срок от 24 часа. Образувано е досъдебно производство, писа TrаffiсNеws.

Отец Иван е получил само прорезна рана на главата и на ухото, защото Господ го спаси от гибел

Отец Иван разказа днес по-късно, че е оцелял на косъм. Понеже се спънал в расото си, ножът нанесъл лека рана на главата и на ухото. В противен случай ножът е щял да се забие в черепа или да се плъзне надолу към врата. Отец Иван казва, че Господ го е спасил от гибел.

Отец Иван разказа още, че жената Павлина и нейното дете няма да бъдат изгонени от приюта. Милен искал те да се върнат при него, за да просят заедно. Павлина успяла да избяга от Милен, защото за петте години, в които били заедно той не си намерил работа. Не успял да осигури нормален живот на жената и на тяхното дете. Освен това често я подлагал на домашно насилие.

Когато Павлина и детето били настанени в приюта в Нови хан, Милен също ги последвал. Не след дълго бил прогонен, защото се държал непристойно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.