Неправоспособен младеж причини тежка верижна катастрофа

0
428

Младеж, който не притежава книжка, шофирал BMW. Не успял да вземе завой и причини тежка катастрофа. Пиян водач също направи катастрофа

Младеж без книжка предизвика тежка верижна катастрофа Сн: БГНЕС

Младеж на 23 години се движил в района между село Дъбравино и сeло Горен чифлик, общ. Варна.

При опит да вземе десен завой, предизвикал тежка верижна катастрофа. Първо се ударил в лек автомобил „Ауди“. Водачът на „Ауди“-то направил опит да свие встрани, така че да избегне удара. Но не успял. Двете коли се удрят в трета. Водачът също  е ранен и е откаран в болницата. Състоянието му е тежко. Той е само на 45 години.

В същия автомобил са пътували още трима души. Всички те са получили различни по степен травми. Но за сега са вън от опасност, съобщи „Дарик“.

Пиян млад шофьор направи катастрофа, в която самият той пострада. И в момента е настанен в болницата в Казанлък. Въпреки многото рани и травми, няма опасност за живота му.



Младежът е само на 20 години. Движил се в центъра на града с прекалено висока скорост. Изгубил правоуправлението на превозното средство. Очевидци казват, че той не се ударил, а направо се забил в металния стълб.

Направената проба с дрегер отчела 1,98 промила алкохол.

В РУ на МВР – Казанлък е образувано досъдебно производство.

Жена на 71 години зад волана блъсна друга жена на 58 години на пешеходната пътека. Пострадалата пешеходка е настанена в УМБАЛ в Стара Загора. Има разкъсно-контузна рана на главата и е с комоцио. За щастие няма опасност за живота й.

Досъдебното производство е образувано от Пътна полиция при ОД на МВР в Стара Загора.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.