Изпробвано лекарство унищожава рак успешно

4
989

И за коварния рак има вече лесен цяр. Научете тази лесна рецепта и я прилагайте не само при нужда, но и профилактично

Научихме от хора, на които са открили рак, че са успели да се излекуват, след като са приложили рецепта от народната медицина.

Прави се лекарство от мед и джинджифил.

Тази комбинация помага да се пребори всеки вид рак, затова смело я правете и се борете с гадното заболяване.

Според пропорцията, която препоръчват на сайта http://gotvach.bg, трябва да настържете 2 големи корена джинджифил и да ги смесите с 1 до 2 килограма мед.



рак
С мед и джинджифил приготвяме рак

Яде се по една супена лъжица преди всяко ядене на гладно.

Най-изгоден джинджифил се продава във веригите на Пикадили (Picadilly), защото често правят промоционални намаления. В момента цената там е 9,49 лева за килограм.

Но можете да откриете от вълшебните корени на джинджифила и в останалите хранителни вериги, както и на кооперативния пазар. Някъде го продават по 12 и 13 лева за килограм. Доста по-скъпо е.

Не е задължително да приготвите на един път тази голяма доза. Можете да я намалите, а когато вашата започне да свършва, да си приготвите нова.

Сместа дръжте в хладилник на студено.

Джинджифилът е уникален, защото той има способността на накара клетките на страшния рак сами да се унищожат.

Това е особено важно за хора, които са ходили на химиотерапия, но част от метастазите не могат да бъдат унищожени, защото са успели да станат устойчиви на химикалите.

Докато джинджифилът убива клетките на коварния рак, медът подсилва организма.

Но мед се приема, за да омекоти лютия вкус на пресния джинджифил. Който обаче издържа на люто, може да гризе корените джинджифил както яде морков.

Най-важното е, че употребата на джинджифил не вреди на здравите клетки и тъкани. Той засилва имунната система и предпазва от различни простудни и бронхиални проблеми.

Направете този вълшебен цяр и се лекувайте. Той може да се приема профилактично, защото не е опасен.

В англоговорящите страни джинджифилът, когото те наричат джинджър, се използва като подправка за сладкиши и курабийки, както ванилията и канелата у нас, защото е изключително ароматен.  Вие също можете да го включите във вашата домашна кулинария, за да се предпазвате от рак.

Споделете и с вашите приятели, за да бъдат всички хора здрави!

 

сподели бутон

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. >ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД – УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ… КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред „нормалните“ , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия… и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: – два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед – сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни… – ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!“АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!!!!!!!!!!!Ако има направено химиотерапия или
    >операция звънете на посочения телефон по-горе за повече информация!!!!!СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 30 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!В рецептата с джиндифила се добавя още -СОК ОТ 2 ЛИМОНА ИЗСТИСКАНИ РЪЧНО ТАКА ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!!СЪЩО СЕ ДОБАВЯ ЕДНО ПАКЕТЧЕ КУРКУМА30 ГР ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ!!!!ЛИМОНА СЕ РАЗРЕЗВА НА ПОЛВИНА И СЕ ИСТИСКВА С РЪКАТА КОЛКО СОК ПУСНЕ КОРАТА И ДРУГОТО СЕ ИЗХВЪРЛЯТ!!!!
    > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    >
    > МОЛИТВАТА СЕ КАМВА САМО СУТРИН В ПРАДЪЛЖЕНИЕ НА 40 ДЕНА
    > НА МОЙТА СТРАНИЦА https://www.facebook.com/boyko.mitev добави приятели за да
    > можеш да споделиш молитвата!!!
    > Виж секретната молитва, която доказано цери болести
    > Има секретна молитва, която е много ефективна за справяне с болести

  2. Медът храни раковете клетке,спрете с тези глупости.Кажете антиоксидант от мед.Проф.Мермерски вече 5- 6 години не ми отговаря на този въпрос.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.