Бареков: Бате Бойко и Годжи забраниха парковете през април и май, а сега по плажовете е пълно!

0
205

Николай Бареков алармира за неспазването на никакви мерки срещу COVID-19 по родното Черноморие, което ще увеличи болните през есента!

„На Юг по морето сме един връз друг. Никаква социална дистанция, нито мерки. Няма и хигиена поради множество причини.

Николай Бареков
Николай Бареков се възмути от случващото се на морето

Доста дами и майки с деца пропускат миенето даже на ръцете по плажове и силно импровизираните тоалетни. Бащи и всякакви гларуси кашлят на воля върху главите на нагъчканите граждани по пясъка.

Всеки пипа, бара и плюва по комшията на воля. Маските😷 са демоде, но не за сметка на горнищата на банските.

Морето е богато на всички възможни малки гадини, но чакаме слънцето и въздуха да ни пазят. Арапя е върхът на 🤿🛶⛱⛺️Антиковид движението.



Славният Китен е истинско плато по скалата на Годжи и БАН😂. Но и Слънчака и Влас мощно бумтят, всеки втори от персоналите им е безсимптомен или кара COVID 19 на крак нелегално с хрема и температура без много шум😉.

Резултатът през септември в Сф и Пловдив! Ще е голямо парти. Опазиха ни Бате Бойко и Годжи, като ни забрани парковете през април и май. Сега по дискотеките и баровете 14-15 годишните са по 15-20 на кв метър площ.“ – написа Николай Баеков в мрежата.

Той взе отношение и по политическа тематика.

„Христо Иванов, вместо да дойде с мен да разследваме незаконното заграбване на Буджака край Созопол, избяга чак в родния ми Пловдив да прави “революция по кръстовищата” заедно с 6 криминално проявени и 6 пияни! Мишке Прокопиева, не се крий!“ – написа още Бареков в социалната мрежа Фейсбук.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.