Бареков: Не се умира от COVID-19, но се остава без работа!

0
254

Николай Бареков не одобрява това, което правителството свърши за преборване с коронавируса и го смята за пошъл пиар!

Бившият евродепутат Николай Бареков разкритикува остро мерките, които НОЩ взе за опазването на българите от COVID-19. Той е на мнение, че партия ГЕРБ за пореден път се е изгаврила с народа.

Николай Бареков
Николай Бареков скочи на правителството за пореден път

Някогашният журналист на bTV разкри гледната си точка относно кризисната ситуация и начина, по който правителството на Бойко Борисов подходи към всичко това.

Вижте какво написа във Фейсбук Николай Бареков, който в момента е безработен:

„Повечето средни европейски държави от калибъра на България – Хърватска, Унгария, Чехия, Гърция, Австрия правеха по 20-30 хиляди теста на ден и откриваха по 300-400 заразени. Сега почти нямат новооткрити случаи на COVID 19. Българското правителство правеше максимум по 1000 теста на ден или от 20 до 30 пъти по-малко, за да вдига егото на премиера, че заедно с Щаба са ни „спасили“. Мерките бяха половинчати и погрешни, повечето не се и спазваха. COVID 19 удари основно малцинствата и гетата и това също не бе предвидено. Нямаше много умрели поради липса клъстери от възрастни хора и заради това вирусът удари ниските хигиенни точки и превърна гетата в огнища. Но нямаше умрели, защото младите и здравите не умират от тази болест. Само, че остават безработни. Поради тези причини в повечето европейски държави от нашия калибър вече няма заразени, а ние тук разчитаме на малко тестове, за да се правим на тарикати. Въобще „българска работа“ в стила на ГЕРБ. Много шум, лъжи, пошъл пиар, гавра с хората и да ….чукаме на дърво.“



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.