ТОП 3 начина да предпазите своите бели дробове от рак

0
876

Това са изключително полезни съвети за всички пушачи, чиито бели дробове са пълни с цигарени отлагания и могат да развият рак

Един от най-разпространените начини за образуване на рак на белите дробове е тютюнопушенето.

Въпреки, че цигарите имат филтър, в дробовете са наслояват катран и други вредни отлагания, която могат да доведат до образуването рак.

Не в по-малко опасно положение се намират пасивните пушачи, които не приемат никотин през устата си, както пушачите, но те го вдишват през носа, заедно с въздуха, необходим за дишане.

рак
Прочистете белите дробове с полезни отвари, за да ги предпазите от рак

В задимените помещения и около пушачите има вредни отлагания, които непушачите поглъщат.



Доверете се  на природната медицина и  прилагайте тези изпитани и доказани рецепти, с които ще прочистите вашите бели дробове като ги предпазите от рак.

Но! Не очаквайте чудодейни резултати ако пушите и ако живеете около пушачи. Тогава вероятността от рак е много по-голяма.

1. Отвара от овесени ядки

Отмерете 2 ч.ч. сурови овесени зрънца. Залейте ги с 2 литър вода и ги оставете да врат на бавен огън, докато водата изври на половина.

Трябва да пиете по 1/2 ч. ч. от отварата 30 минути преди ядене, 3 пъти дневно.

Сега, когато времето е горещо, отварата трябва да се съхранява в хладилник, но преди да я пиете, трябва да бъде леко затоплена.

След като започнете да пиете тази отвара, може да получите лек задух, да имате кашлица и да отделяте секрет. Но това не трябва да ви притеснява, понеже след 1 седмица сами ще усетите как дробовете ви са прочистени, гарантират от  zajenata.bg.

2.  Отвара от теменужки и риган

1 ч.л. риган и 1 с.л. трицветна теменуга се заливат с 1/2 л вряща вода. Оставяте съдът покрит 1 час, за да се получи запарка.

Прецеждате и пиете от отварата по 3 пъти дневно преди хранене.

Можете да я пиете като чай, но без захар и без мед през целия ден. Тогава много по-бързо ще изчистите епителните клетки на белите дробове и ще изхвърлите всички катранени натрупвания като гъсти секрети.

3. Инхалации с етерични масла

В съд слагате 1 литър изворна или минерална вода. Когато заври, добавете 1 ч.л. етерично масло – риган, бор или евкалипт.

Навеждате лицето си над съда с димящата вода, покривате с кърпа и дишате парата от 5 до 10 или 15 минути.

Повторете инхалациите всяка вечер преди лягане. За да прочистите вашите бели дробове и да ги предпазите от рак, трябва да сте постоянни поне 2 седмици.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.