Извънземно бебе, родено от похитена от НЛО мексиканка?

2
536

Журналистът Луис Рамирес Райес разказва в телевизионно предаване за загадъчен случай на раждане на извънземно бебе от мексиканско момиче

Историята с предполагаемото извънземно бебе датира от 1993 година и главният герой в нея е младо момиче, чието име не се споменава, работещо в магазин за козметика и често пътуващо между столицата Мексико и градовете Веракрус и Поза Рика. Веднъж, докато минава покрай древния град на ацтеките Теотиуакан, тя забелязва в небето някакъв странен обект, след което мистериозно се озовава в автомобила си на пътя, недалеч от града към който пътува, а стрелките на часовника по необясним начин са застинали на часа, когато е била в Теотиуакан.

бебе
Журналистът Луис Рамирес Райес разказва в телевизионно предаване за загадъчен случай на раждане на извънземно бебе от мексиканско момиче

Това са цели три часа, за които тя няма какъвто и да било спомен, а наред с това успява да се придвижи на цели 300 км с возилото си, без отново да има спомен за това.

Няколко седмици по-късно тя започва да изпитва умора и гадене, а посещението при лекар разкрива шокиращия факт, че е бременна, макар че няма интимен приятел и до този момент не е била с мъж.

Седем месеца по-късно тя ражда преждевременно в частна клиника невиждано бебе, приличащо на жаба, с кожа на влечуго, големи очи и ципи между пръстите. То прекарва три седмици в инкубатор и отказва да се храни с мляко, предпочитайки растителна храна, и има непоносимост към слънчевата светлина.



Луис Рамирес Райес счита, че необикновеното бебе е хибрид между човек и влечуго, а майката е похитена и оплодена на борда на НЛО.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ехх как не са могли да го спасят да оживее да порасте може би това е бил един от шансовете на човечеството да научи нещо ново.. пък и явно нямаше да е опасно чом е тревопасно.xD

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.