Неочакван обрат в Биг Брадър

0
251

Вече е запалена искрата на нов грандиозен скандал

Неочакван обрат се случи в къщата на Биг Брадър.

След като скандалният Кристиян Стойков се самозабрави в ролята на Биг Боса в къщата, Биг Брадър го детронира. За времето, в което се вживяваше на най-важния сред съквартирантите, Кристиян успя да си спечели ненавистта на останалите съквартиранти. Той запали фитила на бомбата още с влизането си под покрива на Биг Брадър, тъй като избра да запази собствения си багаж, жертвайки този на всички останали съквартиранти.

Само от няколко дни са в къщата, а съквартирантите вече спокойно биха могли да се похвалят, че са успели да изпитат цялата палитра от емоции.
Биг Брадър заплете нова интрига, след като детронира Кристиян и на негово място назначи Кирил, който пък преди това му се закани, че ще му направи живота черен.
Разбира се, скандалният Кристиян Стойков поиска да напусне къщата.

Вече е запалена искрата на нов грандиозен скандал
Вече е запалена искрата на нов грандиозен скандал

Биг Брадър обаче за пореден път влезе в ролята на изключително строг, но справедлив и великодушен и накара съквартирантите да заровят временно томахавката като ги зарадва, че вече имат вода на външния душ, но при определени условия.
Както и в реалния живот, така и тук всяко нещо си има цена и душът ще им струва тяхната откровеност. Всеки един от съквартирантите в шоуто ще трябва да разкрие най-съкровените си тайни.



Междувременно стана ясно, че фолк певицата Преслава е един от сигурните съквартиранти във ВИП Брадър, който ще стартира веднага след Биг Брадър. Носи се мълвата, че Преслава ще трябва да раздели хонорара си със своя продуцент Митко Пайнера. А продуцентите на шоуто вече ухажват излязлата в музикална пенсия Малина, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.