Съсипана съм: Живея в ад, да повярвам ли отново?

0
441

Лична драма или поредно безумие?

Не зная дали имам сили да повярвам отново, след личната си драма. Разочарована съм от мъжете, а съм само на 23 години. Запознах се преди четири години с един мъж, тогава наближаваше 30 години. Преди това нямах сериозна връзка и си помислих, че той е мъжа с главна буква. Беше чаровен, с чувство за хумор, малко ревнив, но в реда на нещата. Имам само майка, баща ми е починал, когато съм била на 5 години.

Мама се ожени повторно и имам природен брат, но баба ми ме изгледа. Сега и нея я няма и се чувствам в безтегловност. Затова се съгласих да заживеем заедно. Той беше целия ми свят, беше мил и грижовен. Но един ден внезапно в квартирата ни пристигна непозната жена. Оказа се, че това е бившата му приятелка, от която той има дете, на две години. Сякаш мълния премина през мен. Светът ми се разруши. Не пожелах нито да бъда повече с него, нито да му дам втори шанс. Той ме излъга, това беше непростимо.

Личната ми драма е, че той ме предаде
Личната ми драма е, че той ме предаде

Той направи всякакви отчаяни опити да се съберем, но аз бях непреклонна. В света най-много мраза лъжата и предателството. Дълго близах раните си и накрая се запознах с едно момче по чата. Той беше от друг град. Срещнахме се, разговаряхме, много ми допадна. Той обичаше спорта, да катери планините, не беше обикновено момче, което го вълнуват дискотеки, пиене и пушене. Заплени ме как разсъждава и изобщо светогледа му, както и неговия интелект. Не след дълго ми призна, че не може без мен и иска да заживеем заедно.

Съгласих се и отидохме на квартира в неговия град, защото той дотогава живееше само с баща си. Неговата майка беше починала преди няколко години.Всичко с него беше „уау”, цветя и рози, но за кратко. Един ден, когато пазарувах в кварталния магазин негов „приятел” ми сподели ужасна вест.



И тя бе, че бившата му приятелка очаквала дете от него, но той не искал да го признае. Момичето било отчаяно, нямало средства, родителите й загинали в автомобилна катастрофа. Наскоро починали баба й и дядо й, които я гледали. Нямала никаква опора и сега той, човека, в който вярвала и обичала я предал. Как можех да реагирам? Сякаш ада се стовари на главата ми. Мога ли след тази лична драма да повярвам отново?

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.