Разбра се:Ето кой дърпа конците на кукловода Станимир Гъмов!

0
296

Станимир Гъмов отново прекрачи границата

Станимир Гъмов е най-бързо променящ настроението си съквартирант. Снощи Станимир Гъмов премина от плач по сина си до гневни и жестоки крясъци срещу вечната си врагиня Кичка Бодурова.Примата на родната естрада за пореден път попадна под убийствения огън от жлъч, който не одобриха дори неговите приятели в Къщата.

Новият трепет на Преслава я заля по свой маниер с помия от грозни епитети и дори на моменти зрителите се притесниха, че певицата може да изяде и шамари от гневливия пияница, пише Блиц.

Истински мъж ли е Станимир Гъмов, като крещи?
Истински мъж ли е Станимир Гъмов, като крещи?

След като изригна срещу Кичка, Гъмов тотално смени настроението си. Той разголи душата си пред една група от съквартирантите и дори пусна сълзи, че много рядко се вижда с детето си.

Кукловодът така се разчуства от факта, че вече седем пъти излиза от Къщата на Големия брат, защото има представления в кукления театър, но сред зрителите никога не е съзрял скъпата физиономия на малкия си син. Ако така се държи и навън, нищо чудно защо майката на сина му да не дава да се вижда с него.



Сред кофтите думи, които изстреля по адрес на Кичка Бодурова, вероятно крушката си има опашка, пък е мнението на повечето потребители на нета. Станимир Гъмов трудно се справял със залитането си по чашката и това била една от причините той и съпругата му да се разделят окончателно, шета клюката из арт гилдията.

Затова актьорът обещал на семейство си да стои далеч от твърдите питиета във ВИП Брадър, но вероятно не му се отдава да изпълни обещанието си. За това намекна и Иво Танев, малко след като бе номиниран.

А постоянните му изцепки към естрадната прима не говорят, че се е превърнал във въздържател. След като зрителите снощи се смаяха от смяната на настроенията му и психическата му нестабилност, няма да е никак трудно да разберат, че алкохола „дърпа конците” на кукловода.И затова думите на Станимир Гъмов, че „надявам се всичко със сина ми да е наред и аз да съм най-добрия баща”, звучат някак изкуствено. Само бъдещето ще покаже дали е така.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.