Станимир Гъмов съсипан от Преслава! (Още за линча)

1
277

Станимир Гъмов се провали с гръм и трясък

Станимир Гъмов се превърна в най-неприятния съквартирант в Къщата на ВИП Брадър. Актьорът потресе с отношението си към естрадната прима Кичка Бодурова снощи. Кукловодът не само непрекъснато кори Кичка, но не спира да сипе върху й изключително гнусни епитети.На лайфа Станимир Гъмов я нарече с унизителните епитети „овча кожа” и дори „червей”. Наглостта му нямаше граници, а повечето зрители заподозряха, че за това вина има чашката. За кукловода шъта клюката, че често залита по огнената вода и вътре в Къщата обещал на семейството си да се отърве от пагубния си навик. Но той не спря да сипе хули, подлуден от повечето чашки, които си е позволил отново.

Въпреки грозните му нападки срещу Кичка Бодурова няма как да отрече дългите й години успешна кариера и факта, че е пяла в Лас Вегас, където живее, а неговата изява пред широката публика е спорадична.Кукловодът се появява като водещ чат-пат в някои по-актуални реалите формата, които не го правят толкова велик, колкото му се иска, не спират да го критикуват зрителите в социалните мрежи.

Станимир Гъмов изобщо не очакваше това
Станимир Гъмов изобщо не очакваше това

Явно актьора не може да преодолее личните си драми и нещастието си и затова доволно ги изсипва върху главите на някои от останалите съквартиранти. Според една от горещите клюки дългогодишната му приятелка му хлопнала вратата заради фриволното му поведение с поп фолк дивата Преслава във ВИП Брадър.

Тя разбрала, че двамата са консумирали свалката си още в гримьорната му в кукления театър, където Станимир Гъмов има представление всяка събота и излиза от Къщата. А снощи дори помачка чаршафите с чалга звездата.



Преслава също не му дала шанс за връзката. Топ певицата на „Пайнер” откри в Гъмов сладкодумния чаровник, но не и типа мъж, с който искала да си прекара времето. Ясно и категорично пайнерката му дала да се разбере, че увлечението й е временно.
Това, че от два стола се оказал на земята така вбесило Станимир Гъмов, че от широко скроен творец той се превърна в жлъчен и дребнав мърморко. И суперлативите на Ернестина Шинова за него се оказали фалшиви. Срещнали за първи път във формата и решили да се подкрепят заради рейтинга, гласи друга упорита мълва.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Аз пък харесвам Гъмов, може и да прекалява понякога, но все пак е премерен и забавен, за разлика от Кичка, която се дави от злоба, и от завист ще се пръсне….Едно време харесвах песните и, сега съм отвратена от поведението и и не искам да я слушам, нито гледам.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.