Камелия извъртя страшен номер на Глория!

0
375

Камелия прецака брутално Глория, взимайки й мястото в предаване!

Две от бившите колежки в „Пайнер“ се оказаха в конфликт. Камелия успя да се уреди в „Гласът на България“, но за сметка на Глория.

Примата е била първият избор на продуцентите, но поискала по-висок хонорар. От музикалния формат държели сред журито задължително да има изпълнител от попфолка.

Узнала че търсят фолк дива, Камелия сама се предложила. Тя била съгласна и на по-ниско възнаграждение, което в крайна сметка й отредило място сред журито.

Камелия взе работата на Глория
Камелия взе работата на Глория

Така Глория се оказала прецакана от Ками. Гло била потресена от начина, по който колежката й се намърдала на нейното място.



Примата на попфолка вече веднъж е била част от подобно предаване. Тя беше част от журито по време на първия „Мюзик айдъл“ преди цели 9 години. Тогава обаче остави немного добри впечатления с неадекватните си коментари.

Камелия пък твърди, че е отлично подготвена за предаване като „Гласът на България“. Преди 10 години тя се захванала с учене на пеене. Наела свой музикален педагог и започнала да се усъвършенства.

Това е и причината Ками да пее само на живо по своите участия от десетилетие насам. Нещо, което със сигурност я прави достойна за уважение.

Една случка преобръща изцяло вижданията й за всичко. Една жена дошла при нея и й казала, че много я харесва, но не може да приеме, че една песен не е изпяла на живо.

Това до такава степен проболо Камелия в сърцето, че тя започнала да се учи на пеене и вече е перфектна.

Основната причина изпълнителката на „Защо повярвах“ да иска място в „Гласът на България“ е финансова. Откакто напусна „Пайнер“, Ками няма толкова участия и бюджетът й спадна рязко. Затова всеки страничен ангажимент е добре-дошъл за нея.

Засега са ясни само още двама от общо четиримата члена на журито. До фолк дивата ще застанат Графа и Поли Генова.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.