Пролетен хороскоп за зодия Водолей

0
410

В любовен план бъдете подготвени някоя от старите ви любови да ви напомни за себе си

За вас Водолеи пролетта носи уреждане на документи и договори или други формални задачи със служители от финансови или държавни институции.

Първото разочарование, което ви готви пролетният хороскоп е свързано с неудовлетворението от представянето ви на интервю за работа или пък презентацията на новия ви проект.

Пролетният хороскоп не вещае много радостни вести и по отношение на финансовото ви положение – задават се непредвидени разходи за битови нужди.

хороскоп
В любовен план бъдете подготвени някоя от старите ви любови да ви напомни за себе си

Не е изключено да се сблъскате с непредвидени ремонти у дома, по-високи битови сметки или пък забравени данъци от миналата година, които ще трябва да разчистите.



Слава Богу пролетният хороскоп носи добри новини за дома ви. През идния сезон ще посрещате много гости в дома си. Един от всички тях обаче ще пристигне отдалеч и много ще ви зарадва. Задава се пътуване с роднини или по семейни причини, което ще е по хубав повод.
Пътуването ще ви зареди с много приятни емоции и късмет.

В любовен план бъдете подготвени някоя от старите ви любови да ви напомни за себе си. Не е изключено да поиска среща или разговор с вас, чрез които да изясните минали събития, изневери или грешки. Бъдете особено внимателни, тъй като се очертава възникването на нов спор.
Истината е, че и двете страни сте запазили горчиви спомени от тази връзка, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.