Таро прогнозата на Анджела Пърл за март 2020 г. (III част) – някои от вас ще останат разочаровани

0
508

Късметът е на ваша страна

 

Анджела Пърл
Късметът е на ваша страна

В следващите редове ще ви разкрием какво вещае Таро прогнозата на Анджела Пърл за месец март 2020 година за всеки един от 12-те зодиакални знаци.

След броени дни ще настъпи и астрономическата пролет, така че е време да научите какви изненади ще ви поднесе новият сезон. За да се радвате на повече щастливи мигове и късмет, би било добре да се съобразите с Таро прогнозата на Анджела Пърл.

Ето какво вещае тя за всеки един от зодиакалните знаци:

Везни
Първите дни на месец март ще донесат приятно удоволствие на представителите на зодия Везни, вещае Таро прогнозата на Анджела Пърл. Моментът е изключително подходящ и за големи придобивки. Съвсем скоро делата ви ще могат да продължат напред с пълна сила.



Ако очаквате новият месец да внесе разнообразие в живота ви ще останете разочаровани, защото това няма да се случи. Единствената новост за вас ще е промяната на времето. Затоплянето ще направи мнозина от вас много по-романтични, отколкото сте обикновено.

Очаква ви доста работа, месецът ще е натоварен

Скорпион
Новият месец ще ви донесе доста работа. Освен това ще бъдете натоварени и с допълнителни задачи. Ако тази новина ви се струва лоша, не прибързвайте. Опитайте се да я погледнете от добрата й страна, а тя е, че щом ще имате повече работа, това означава, че ще имате и по-големи приходи. Освен това месецът ще е благоприятен и по отношение на личния ви живот. Онези от вас, които все още са самотни, ще проведат дългоочаквана среща. Семейните представители на знака пък ще преминат към ново ниво в отношенията им.

През втората половина от месеца ще ви залее мощен информационен поток под формата на материали, които ще трябва да изучите подробно. Опитайте се да филтрирате входящите данни. Ако не успеете да направите това, се отдалечете от всичко и се опитайте да възвърнете баланса си.

Стрелец
Представителите на зодия Стрелец ще преминат на ново ниво в отношенията. Не е изключено да направите първите стъпки, за да се съберете отново със сродната си душа. По всяка вероятност ще подготвите приятна изненада за нея.

Обхватът на работата ви не само ще е много успешен, а и съдържателен. Ще се радвате на добри финансови приходи. По важните въпроси е добре да започнете да действате след 10 март. Не се притеснявайте, късметът е на ваша страна, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.