Таро прогнозата на Анджела Пърл за март 2020 г. (IV част) – очакват ви вълнения и грижи

0
460

Тръгнали сте по пътя на успеха

 

Анджела Пърл
Тръгнали сте по пътя на успеха

Ще ви разкрием какво вещае Таро прогнозата на Анджела Пърл за месец март 2020 година за всеки един от 12-те зодиакални знаци.

През новия месец ще настъпи и астрономическата пролет, така че е време да научите какви изненади ще ви поднесе новият сезон. За да се радвате на повече щастливи мигове и късмет, би било добре да се съобразите с Таро прогнозата на Анджела Пърл.

Ето какво вещае тя за всеки един от зодиакалните знаци:

Козирог
През месец март ви очакват не само вълнения и грижи, а и ще се наложи да намерите решение на нови и то доста сложни проблеми. Изведнъж ще станете нужни на всички около вас. Не само семейството и приятелите ще ви помолят за помощ, а ще се появят и далечни роднини, на които ще трябва да помогнете.



В крайна сметка огромната ви натовареност ще ви измори и то доста. Ще ви се иска да се отдадете на тишина и усамотение до края на месеца, но няма да имате тази възможност. Възлюбеният ще ви зарадва с великолепен подарък. Здравето ви е в отлично състояние.

Новият сезон ще ви вдъхне увереност и решителност

Водолей
Началото на пролетта ще ви вдъхне самоувереност и самостоятелност. Сега, повече от всякога ще се стремите към целите си с вяра в успеха и огромна доза решителност. Няма никакво съмнение, че ще успеете. Всички съмнения, които не ви даваха мира през февруари, през март ще се оттеглят на заден план. Ще започнете да се отнасяте значително по-спокойно към случващото се и дори на моменти ще успявате да проявите доза хумор.

Риби
През март дори и най-романтичните представители на зодията, ще се превърнат в непоправими материалисти. Ще посветите голяма част от времето си на модни тенденции, пазаруване, ремонт… Казано с други думи – задава се период на промяна, който ще е по-силно изразен при дамите.
Мъжете също няма да устоят на желанието да преобразят дома си.

Гледайте на всеки човек в живота ви като на учител. За растеж и вътрешни трансформации се нуждаете от енергия. Именно през март ще получите нужната ви енергия. Задават се много промени и то значителни. Промените няма да са само външни, а и вътрешни. Едно обаче е повече от сигурно – тръгнали сте по правилния път – този на просперитета и не трябва да спирате, каквото и да става, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.