Принц Джордж се превърна в истински хит (ВИДЕО)

0
304

Принц Джордж и принцеса Шарлот са най-популярните деца в целия свят в момента, защото всички медии проявяват огромен интерес към тях

Откакто принцеса Даяна стана част от кралското семейство на Англия, медийният интерес към Бъкингамския дворец нарасна неимоверно много.

Тази година се навършват 19 години без принцеса Даяна, но британците продължават да търсят аналог между нея и херцогиня Кейт.

Някои даже виждат обичаната принцеса в лицето на малката принцеса Шарлот.

принц Джордж
Малкият принц Джордж е сензация още от момента на неговото раждане

Последните сензационни снимки на принц Джордж, херцогиня Кейт, принц Уилям и принцеса Шарлот бяха направени в навечерието на деня на детето.



Облечено в спортни дрехи, младото британско кралско семейство присъства на конни надбягвания в Норфолк.

Конните надбягвания са огромен хит на Острова, заради страстта на кралица Елизабет Втора към конете и конните надбягвания.

Цялото семейство прекара няколко страхотни часа сред природата и похапна шоколадови сладкиши, писаха в  dailymail.co.uk.

Всички забелязват колко много е пораснал малкият принц Джордж, който на 22 юли ще навърши 3 годинки.

Той расте заобиколен от грижи и любов, но онова което впечатли медиите бяха неговите дрехи, чиито шарки в тъмно синьо и бяло приличат на облеклото на херцогиня Кейт, а вие също можете да ги разгледате на видеото долу.

За нас българите подобен интерес е непонятен, но в Англия британците живо се интересуват от живота на кралското семейство, включително от дребни подробности като факта, че херцогиня Кейт е сложила годежния пръстен от принцеса Даяна и по време на конните надбягвания.

Кралица Елизабет Втора е известна с нейната страст към шапките.

Всеки път, когато тя се появи пред своите поданици, първото нещо, от което те се вълнуват е каква шапка е сложила.

За британците кралското семейство, неговата безопасност, събитията, които им се случват са гаранция за сигурността на цялата им нация.

Те казват, че ако се случи нещо и сигурността на кралското семейство е застрашена, кой би гарантирал спокойствието на обикновените поданици.

 

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.