Пребитата студентка Елица Крайчева с нови разкрития!

2
1039

Елица Крайчева, която наскоро разкри, че е била жертва на голям тормоз от своя бивш възлюбен, отново взриви Facebook!

Заплахи валят към красавицата Елица Крайчева. В социалната мрежа много от приятелите на бившия ѝ любим Милан Станков я заплашват. Самата тя го разкри преди малко, видя Topactualno.com.

Преди дни Ели разкри във Facebook своята драматична история. Тя разказа как Милан я е пребивал и унижавал, дължи ѝ пари, а освен това се е опитвал да я прави жрица на любовта.

Елица Крайчева твърди, че подобно поведение на Станков не му било чуждо и пред други дами, с които се държал по същия начин. Той обаче казвал, че е влюбен в Ели и иска семейство с нея.

Тази вечер красавицата публикува разговор с анонимен мъж, който я заплашва, че ако не спре да напада Милан, ще ѝ се случи нещо лошо. Загатва се, че именно бившият ѝ ще се разправи с нея.



Снимките, на които Елица Крайчева е пребита, са отпреди месец. Тя е изчакала да се възстанови, за да контраатакува Милан Станков. Хубавицата желае най-вече той да ѝ върне парите, които ѝ дължи, а след това да не го види повече.

Във Facebook обаче се забелязват противоречиви коментари относно историята на Елица Крайчева. Прави впечатление, че повечето жени я защитават, а мъжете по-скоро са склонни да мислят, че лъже или преувеличава.

„Само парите гледа, а после защо я биел. Ами кой я е карал да се хваща с него? Щом е такъв, още на втората минута го е разбрала.“ – пише форумник.

„Да посягаш на жена не е нито мъжко, нито човешко. Това само едно животно може да го направи.“ – пише пък една от дамите из мрежата.

Елица Крайчева е студентка по Право, но се занимава и с козметичен бизнес. Тя нашумя покрай връзката си със известния фитнес инструктор Стоян Дудов. Двамата обаче вече не са заедно, а явно Ели е попаднала после на Милан.

Предлагаме ви в пълен оригинал някои от разкритията на Елица във Facebook.

Бомбата, която Елица Крайчева хвърли преди дни
Бомбата, която Елица Крайчева хвърли преди дни
Разговорът с непознатия
Разговорът с непознатия
Следите от побоя
Следите от побоя

 

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. след като пообщувах с въпросната мома, малко я е бил. Още и трябва, но едва ли ще помогне. Това е човек без морал. Съмнявам се някой да иска да има семейство с някой който след Х корекции които има направени по себе си може да се окаже че е майка на чибурашка.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.