Новината на годината: Край с Емануела!

0
795

Емануела хвърли всичките си почитатели в шок и потрес!

Попфолкът вече явно не е чак толкова привлекателен източник на доходи, тъй като все повече изпълнители от този жанр предпочитат да припечелват и от други начинания. Сред тях е и красивата Емануела.

Оказва се, че изпълнителката на „На повикване“ вече е приключила с пеенето за тази година. Певицата няма да издаде нито една нова песен до 31 декември, нито пък да изкара нов видеоклип, пише в. „Галерия“. Дори има вероятност от месец септември чак до края на 2016 г. да не я видим повече на нито едно участие.

Емануела слиза за дълго от сцената
Емануела слиза за дълго от сцената

Причината за това крайно решение на Емануела е „ВИП Брадър„. Хубавицата е сключила договор с риалити шоуто, което ще се проведе в рамките на два месеца. Тя обаче се надявала, че ще спечели формата, което значи оставане в Къщата чак до средата на ноември.

За разлика от повечето звезди на шоубизнеса, Емануела нямала намерение да излиза за участия по време на предаването. Тя искала да изпита изцяло тръпката от приключението на Биг Брадър. Затова смятала да зареже напълно кариерата си.



Разбира се, финансово красавицата няма да претърпи никакви загуби, дори може да бъде на плюс в тези няколко месеца. От шоуто са ѝпредложили огромен хонорар, който напълно ще може да покрие всичките ѝангажименти, които щеше да има, ако не е в Къщата.

Емануела вече има опит с риалити предавания. Преди 3 години тя направи своя дебют с „Къртицата“. Тогава дори сътвори сензация, омъжвайки се в ефир. В крайна сметка бракът ѝс Никола се оказа пълен провал и само след половин година двамата се разведоха.

Спирането на кариерата на Емануела е шок за всички нейни почитатели. Компания „Пайнер“ също може да претърпи известни загуби. Както е известно, изпълнителката на „Трий ме“ от съвсем скоро е част от фирмата на Митко Димитров.

Според слуховете, Емануела и друг път е получавала предложения от „ВИП Брадър“, но досега винаги ги е отхвърляла. Този път обаче решила да приеме, тъй като имала нужда от почивка в кариерата, а и ѝбило любопитно какво е чувството да бъдеш в Къщата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.