Извънредно от ВМА: Ето какво е състоянието на Димитър Цонев!

0
488

Димитър Цонев бе сполетян от нещо наистина жестоко, цялото му семейство се моли за него!

Последните информации от Военномедицинската академия не са обнадеждаващи. Състоянието на Димитър Цонев към момента е критично, твърдят лекарите.

На тв водещия му предстоят оперативни и терапевтични процедури. Най-добрите доктори в момента се борят за живота му.

Надеждите на близките му обаче са не просто Митко да се пребори със смъртта, но и да се възстанови напълно. Защото е ясно, че при инсулта често има трайни поражения.

Димитър Цонев е в много тежко състояние
Димитър Цонев е в много тежко състояние

При новинаря по цял ден са съпругата му и неговата дъщеря. Те се молят за журналиста. Деси Цонева призова във Facebook всички хора също да се молят за баща ѝ.



Димитър Цонев получи инсулт на връщане от Евксиноград край Варна, както писа „Блиц“.  Там той е прекарал лятната си почивка, а компания са му правели жена му, щерка му и внучето му.

След като изминали 300 км. по пътя към София, четиримата спрели за кратко да хапнат. Тогава Митко се оплакал, че има болки в главата,

Това накарало съпругата му Мариана да поеме шофирането до столицата, а тв водещият си полегнал на задната седалка. Състоянието му обаче ставало все по-лошо.

„Първоначално помислих, че е хипогликемия. Затова му дадох нещо сладко. Когато обаче каза, че главоболието се засилва и има болки във врата, разбрах, че е нещо друго.“ – споделя притеснената Мариана.

Състоянието на Цонев е изключително тежко, което накара доста видни хора да се позаинтересуват за него. Дори самият Бойко Борисов се е обадил на семейството. Премиерът е обещал да прати най-добрите специалисти да го лекуват.

Припомняме, че Димитър Цонев и Борисов са близки от времето на мандата на Симеон Сакскобурготски. Тогава и двамата присъстваха в щаба на правителството.

Митко Цонев е една от емблемите на родната ни журналистика. Той дълго време беше лицето на „По света и у нас“. После премина в Би Ти Ви, но неотдавна пак се върна в БНТ.

Topactualno.com стиска палци нашият топ журналист да се пребори и да се възстанови изцяло от покосилия го инсулт!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.