Тайно пророчество от 17-ти век: Държава на юг от Европа ще скара света (Очаква ни глад и мизерия)

0
271

Очаква ни глад и мизерия, гласи тайно пророчество от 17-ти век

Според тайно пророчество на немски духовник от древността, ще станем свидетели и на ужасна война. Това свещеникът прогнозира за бъдещите поколения.

В тайнствените ръкописи духовното лице разказва за събития, случващи се почти изцяло през 21-ви век. Според архивите се казва, че ще настъпят времена на „глад и мизерия”. Немският свещеник твърди също, че ни чака много страх и огромни беди.

Тайно пророчество вещае страшни неща
Тайно пророчество вещае страшни неща

Прогнозите изобщо не са розови. Отбелязва се, че именно през този век ще станем свидетели на огромно зло.

В много страни децата ще се изправят срещу своите родители, гражданите ще въстанат срещу управниците на държавата си, вярващите ще възроптаят срещу Всевишния, а цялото човечество на планетата ще се противопоставя на установения ред.



Ще има голяма война и хората ще биват избивани от небето по непонятен досега начин, гласи още пророчеството. След което ще настъпи временно затишие, прогнозира немския свещеник от 17-ти век. Но това ще е само временно.

След което войната ще избухне отново, с неподозирана жестокост. По това време хората ще са като обезумели. Ще има огромни парични сривове, стоки ще бъдат унищожавани.

Земляните ще загубят уважение към най-близките си, всеки ще е срещу всеки, ще се възцари истински хаос, гласи още написаното в тайнствените документи.Гладът и мизерията ще бъдат непрекъснат спътник в живота на човечеството.

„Една велика държава, на юг от Европа или в Близкия Изток, ще скара света. Тя ще се превърне в кутията на Пандора. В тази държава ще се пролее много кръв, а хората в нея ще са подложени на пълно изтребване.

Мнозина ще се опитат да я унищожат. И тази страна ще се окаже една от най-важните причини за разпалване на световната война”, твърди в тайния ръкопис свещеника от 17-ти век.Дали и това тайно пророчество ще се сбъдне или и този път човечеството ще се осъзнае, тепърва ще видим.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.